Zorgeloos leven, ook bij arbeidsongeschiktheid

Je werkt elke dag hard. Keihard. Maar wat gebeurt er met je inkomen als je door een ongeluk of plotselinge ziekte opeens niet meer kunt werken? Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is dan het vangnet van je inkomen.

Ondernemen begint met een verstandige financiële planning. Nadenken over de risico’s hoort daarbij. Wat gebeurt er met je bedrijf als je niet meer kan werken en hoe betaal je dan je rekeningen?

Simon, adviseur zakelijk en hypotheekadviseur
contact met balans

Verzekering arbeidsongeschiktheid geregeld door Balans

Het afsluiten van de juiste verzekering is veel gepuzzel. Daarom maken wij het je makkelijk. We begeleiden het hele traject, van de inventarisatie van je risico’s tot het afsluiten van de verzekering.

Als je arbeidsongeschikt wordt

We hopen dat het je niet overkomt. Maar als je arbeidsongeschikt wordt, dan helpen we je. Want je komt in een nieuwe situatie, eentje die je nog niet kent. Wij regelen daarom de aanmelding bij de verzekeraar zodat die kan gaan uitkeren. Een arbeidsinspecteur helpt je op termijn weer aan de slag te gaan. En wij denken mee over je re-integratie. Net zolang totdat jij tevreden bent.

zakelijk verzekeringsadvies

Nazorg door Balans

Wat vandaag een verstandige keuze is, kan over een jaar weer helemaal anders zijn. Wij vinden het daarom niet verstandig om een verzekering af te sluiten en daarna rustig achterover te gaan zitten.

Daarom doet Balans elk jaar een review van jou en je bedrijf. Zijn je vaste lasten veranderd? Kan je verzekering ergens anders goedkoper of tegen betere voorwaarden? Elk jaar maken we een afspraak met je om te bekijken of het ergens anders goedkoper kan. Zo betaal je altijd de laagste premie en voorkom je dat je onderverzekerd raakt.

Wil jij ook volledige begeleiding en een jaarlijkse review? Onze onafhankelijke verzekeringsadviseur zit voor je klaar.

Het stappenplan

Stap 1: inventarisatiegesprek bij Balans: Met een kop koffie bekijken we je situatie en brengen we in kaart wie je bent: Wat zijn je inkomsten? Welk risico loop je op arbeidsongeschiktheid? Hoeveel inkomen heb je nodig om zorgeloos te leven? Tijdens dit inventarisatiegesprek leer je wat er allemaal mogelijk is en welke vaktermen de verzekeraars gebruiken.

Stap 2: de premie berekenen: We berekenen de premie voor je. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering kan heel duur zijn, maar dat hóeft niet. We kijken bekijken de tarieven van de verschillende verzekeraars om te zien wie jou het beste aanbod kan doen. Maar we doen meer dan getallen bekijken. Je hebt niets aan een verzekering die – als puntje bij paaltje komt – niet uitkeert. Daarom kijken we goed naar alle kleine lettertjes. We gaan op zoek naar een verzekering met voorwaarden die voor jóu gunstig zijn.

Stap 3: de aanmelding: Wij regelen de aanmelding. Jij ontvangt de polis en kan met een gerust hart aan de slag.

Ik beschadigde mijn beide knieën tijdens een ski-ongeluk en werd afgekeurd. Dankzij de arbeidsongeschiktheidsverzekering via Balans kon ik toch een nieuw bedrijf opstarten.
Jelco Woudstra
Chat openen
1
Advies nodig?
Heb je een vraag? WhatsApp direct met Simon, we helpen je graag verder.