Google Reviews

100+ reviews in Google met gemiddeld 5 sterren!

Ons team

Balans Leeuwarden adviseert particulieren en bedrijven over verzekeringen en financiële producten. Maar dan in ‘normale mensentaal’. Onze visie: je slaapt het lekkerst als je weet dat je je geldzaken goed hebt geregeld. Hoe? Met een persoonlijk advies op maat, door één van onze collega’s. Die dan ook direct jouw vaste aanspreekpunt is. Dat werkt wel zo fijn samen.

Over ons

Bij Balans werken vakidioten. Met ieder een specialisatie. Zo kunnen we heel Leeuwarden en omstreken ontzorgen. Particulieren én ondernemers. Groot én klein. We gaan altijd eerst met jou om de rekentafel zitten. We willen graag zien wie jij bent, kennismaken en horen wat jouw visie is. Wat is je situatie nu? Wat zijn je wensen en hoe wil je er over tien jaar voorstaan?

Samen zoeken we naar het beste financiële plaatje, waarbij je zo min mogelijk risico loopt tegen zo laag mogelijke kosten. Of je nu een doorgewinterde timmerman bent of pas nét aan de weg timmert als marketeer, kapster of advocaat. Balans is er voor iedereen.

Maak een afspraak met BalansPijl
Google Reviews

100+ reviews in Google met gemiddeld 5 sterren!

Onze medewerkers

Simon

Weet alles over verzekeringen voor ondernemers

Simon zit klaar om je te helpen met je zakelijke verzekeringen, hypotheken en je financiële planning.  “De continuïteit van jou en jouw onderneming, dat is waar ik voor ben”, vertelt Simon. Maak kennis met hem in de video.

Bekijk video
Bekijk video

Paul

Weet alles van hypotheken en financiële planningen

Voor een uitgebreid en persoonlijk hypotheekadvies moet je bij Paul zijn. Paul kruipt in de huid van de klant om een advies te geven wat het beste bij jou past. Wil je weten hoe je er nu en later financieel voor staat? Paul bekijkt hoe je alles hebt geregeld: je inkomen, je werk, je reserves en je verzekeringen. Hij brengt jouw hele leven in kaart en maakt samen met jou je financiële planning.

Janneke

Weet alles van verzekeren en schadeclaims

Janneke denkt met je mee over je particuliere verzekeringen en zorgt dat schadeclaims snel worden vergoed. “Ik ken letterlijk iedereen die hier op kantoor binnen komt wandelen. En dat vind ik ook heel erg leuk“, vertelt Janneke lachend. Maak kennis met Janneke in de video.

Bekijk video
Bekijk video

Gonda

ondersteunt Paul met hypotheken & financieel advies

Gonda is zowel erkend hypotheekadviseur als erkend hypothecair planner en ondersteunt onze collega Paul van der Kloet met hypotheekadvies, financieel advies en financiële planning. Met al haar kennis en ervaring kan Gonda dit als geen ander. “Het Balans-gevoel is toch echt de persoonlijke benadering”, vindt Gonda.

Balans Leeuwarden gebouw

Onafhankelijke financiële dienstverlening

Privacybeleid
©2024 Balans Leeuwarden