Google Reviews

100+ reviews in Google met gemiddeld 5 sterren!

Balans Leeuwarden Schilder

Balans & zzp'ers

  • We helpen al meer dan 500 zzp'ers
  • Grootste van Leeuwarden e.o.
  • Zakelijke ondersteuning: voor grote én kleine ondernemers

100+ reviews in Google met gemiddeld 5 sterren!

Ik ben ZZP'er
Balans Leeuwarden

Balans en ondernemers

Balans ‘ademt’ ondernemers. Wij snappen jouw drive, maar ook jouw risico’s. Jouw passie en plezier, maar ook de piekermomenten. Al jaren ontzorgen wij dan ook ondernemers, klein én groot, op het gebied van financiën. En groei jij als zzp’er uit je jasje en bouw je je bedrijf uit tot club met tig man personeel? Ook dan zijn wij jouw ‘man’. Of vrouw natuurlijk. Bij Balans genieten ook ondernemers van een vast aanspreekpunt.

5/5

Klanten beoordelen ons met 5 sterren op Google!

Bekijk onze klantverhalen Pijl
Robin van der Harst
Karel Nijman is ondernemer en eigenaar van Nijman vastgoedbeheer. 
Karel Nijman
Klant sinds 2017
Lees verder

Ontmoet het team

Janneke

Weet alles van verzekeren en schadeclaims

Janneke denkt met je mee over je particuliere verzekeringen en zorgt dat schadeclaims snel worden vergoed. “Ik ken letterlijk iedereen die hier op kantoor binnen komt wandelen. En dat vind ik ook heel erg leuk“, vertelt Janneke lachend. Maak kennis met Janneke in de video.

Bekijk video
Bekijk video

Gonda

ondersteunt Paul met hypotheken & financieel advies

Gonda is zowel erkend hypotheekadviseur als erkend hypothecair planner en ondersteunt onze collega Paul van der Kloet met hypotheekadvies, financieel advies en financiële planning. Met al haar kennis en ervaring kan Gonda dit als geen ander. “Het Balans-gevoel is toch echt de persoonlijke benadering”, vindt Gonda.

Paul

Weet alles van hypotheken en financiële planningen

Voor een uitgebreid en persoonlijk hypotheekadvies moet je bij Paul zijn. Paul kruipt in de huid van de klant om een advies te geven wat het beste bij jou past. Wil je weten hoe je er nu en later financieel voor staat? Paul bekijkt hoe je alles hebt geregeld: je inkomen, je werk, je reserves en je verzekeringen. Hij brengt jouw hele leven in kaart en maakt samen met jou je financiële planning.

Bekijk video
Bekijk video

Simon

Weet alles over verzekeringen voor ondernemers

Simon zit klaar om je te helpen met je zakelijke verzekeringen, hypotheken en je financiële planning.  “De continuïteit van jou en jouw onderneming, dat is waar ik voor ben”, vertelt Simon. Maak kennis met hem in de video.

Balans Leeuwarden gebouw

Onafhankelijke financiële dienstverlening

Privacybeleid
©2024 Balans Leeuwarden