Google Reviews

100+ reviews in Google met gemiddeld 5 sterren!

Verzekeringen

Alles is te verzekeren. Maar is het ook verstandig om élk risico bij een verzekeraar neer te leggen? Bij Balans geniet je van maatwerk. Daarom nodigen wij je graag uit om jouw ideale situatie inzichtelijk te maken.

Zelf je risico’s bepalen

Onze werkwijze? We nodigen je graag eerst uit voor een persoonlijk gesprek. Hierin bespreken we welke risico’s je loopt, welke je zelf kunt dragen én welke je het beste bij een verzekeraar onderbrengt.

Maak een afspraakPijl
Google Reviews

100+ reviews in Google met gemiddeld 5 sterren!

Gunstige voorwaarden

Wij kiezen voor jou de verzekering met de meest gunstige voorwaarden.

Laagste premie

Uiteraard gaan wij op zoek naar de beste verzekering met de laagste premie.

Jouw contactpersoon

Simon vertelt jou alles over onze verzekeringen.

Waarom verzekeren?

Of je ondernemer of particulier bent, er zijn altijd risico’s. En risico’s brengen zorgen met zich mee. Deze verminder je door het afsluiten van een verzekering. Verzekeringen zijn er in verschillende soorten en maten. Als particulier is het raadzaam om je te verzekeren tegen schade aan bijvoorbeeld je huis, inventaris of auto.

Ook voor vragen over het regelen van financieringen of het maken van een financiële planning kun je bij onze onafhankelijke adviseurs terecht. En niet de meest leuke verzekering om over na te denken, maar wel een zeer belangrijke; is jouw uitvaartverzekering al geregeld?

 

Verzekeringen in kaart brengen

Ook ondernemers goed verzekerd

Hetzelfde geldt voor ondernemers. Het ondernemerschap is een grote uitdaging. Je werkt hard, hebt plezier in wat je doet, maar zorgt ook voor een gezonde balans en schat risico’s in. Als ondernemer moet je daarom veel regelen. Echter, je hebt het vaak al druk genoeg.

Onze onafhankelijke verzekeringsadviseurs weten waar jij op moet letten en hoe jij je hiervoor kunt verzekeren. Mocht er zich toch een ongewenste verrassing voordoen, dan wil je dat alles goed geregeld is, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Denk aan de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering, een arbeidsongeschiktheidsverzekering of de cyberverzekering.

Afspraak maken
Balans Leeuwarden

Lees onze blogs over verzekeren

5/5

Klanten beoordelen ons met 5 sterren op Google!

Bekijk onze klantverhalen Pijl
Het verhaal van Gonny en Duco
Fijn team, persoonlijke benadering, denken mee en als je voor iets belt wordt er meteen werk van gemaakt, je verdwijnt niet op de grote bult.
Monique Groeneveld
Klant sinds 2014
Lees verder
Balans Leeuwarden gebouw

Onafhankelijke financiële dienstverlening

Privacybeleid
©2024 Balans Leeuwarden