Google Reviews

100+ reviews in Google met gemiddeld 5 sterren!

Balans Inzicht

Heb jij rust als je nadenkt over jouw financiële toekomst? Balans Inzicht is een uitgebreid financieel welzijnsprogramma, met als doel het beter beheren van financiën. Waarom? Om financieel gezond(er) te worden.

Financiële planning

Sparen, pensioen, hypotheek? Dankzij Balans Inzicht heb jij dit binnenkort allemaal op de rit. Balans Inzicht biedt namelijk zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierdoor is dit aantrekkelijk voor werkgevers waarbij de werknemer bijvoorbeeld geen pensioen opbouwt. Inzicht geeft rust. Voor jou én je werknemers.

Afspraak makenPijl
Google Reviews

100+ reviews in Google met gemiddeld 5 sterren!

Je toekomst in kaart

Wij kiezen voor jou de meest gunstige financiële planning.

Advies op maat

Uiteraard gaan wij opzoek naar de beste oplossing voor jou.

Jouw contactpersoon

Paul vertelt jou graag alles over Balans Inzicht.

Balans Inzicht | Voor werkgevers

Balans Inzicht zorgt ervoor dat je medewerkers financieel fitter zijn dan ooit tevoren. En dat merk je op de werkvloer! Het financieel advies wat voortkomt uit Balans Inzicht biedt je medewerkers uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo voorzien wij jou in je zorgplicht. En dit geeft rust in de tent, voor jou én je medewerkers.

Werknemers die rondlopen met financiële problemen vormen ook een financiële zorg voor jou. Naast dat ze meer stress ervaren en minder productief zijn, voelen ze zich ook minder betrokken bij hun werk. Balans Inzicht geeft jouw werknemers volledig inzicht in hun financiële toekomst. En daar zijn jullie beide bij gebaat.

Meer info voor werkgevers

Balans Inzicht | Voor werknemers

Balans Inzicht ontzorgt en biedt perspectief in je financiële situatie. Dit is ontzettend handig en geeft rust, voor nu én voor later. Wil jij bijvoorbeeld eerder met pensioen? Dankzij Balans Inzicht krijg je zicht op de mogelijkheden en neem jij de controle in handen. Controle over je toekomst.

Het klinkt misschien niet zo sexy: grafieken die laten zien hoeveel geld je overhoudt. Maar geloof ons, als je met slechts één muisklik kunt simuleren wat er in welke situatie gebeurt en hoe je financieel gezond blijft, krijg je controle. En dat voelt goed.

Meer info voor werknemers
Balans Leeuwarden

Alles over Balans inzicht

Voor werkgeversPijlVoor werknemersPijl
5/5

Klanten beoordelen ons met 5 sterren op Google!

Bekijk onze klantverhalen Pijl
Het verhaal van Gonny en Duco
Naar aanleiding van het prettige telefoongesprek besloten we een afspraak te plannen op het kantoor in Leeuwarden.
Judith van Huizedop
Klant sinds 2020
Lees verder

Balans Leeuwarden gebouw

Onafhankelijke financiële dienstverlening

Privacybeleid
©2024 Balans Leeuwarden