Google Reviews

100+ reviews in Google met gemiddeld 5 sterren!

Balans Leeuwarden Schilder

Balans & jij

  • Ruim ervaring met het helpen van particulieren
  • Grootste van Leeuwarden e.o.
  • 24/7 bereikbaar

100+ reviews in Google met gemiddeld 5 sterren!

Ik ben particulier
Balans Leeuwarden

Hoe we graag met jou samenwerken

Wil jij als particulier een hypotheek afsluiten? Of een goed verzekeringspakket afsluiten? Bij Balans helpen we jou graag verder. Balans is al sinds jaar en dag een vertrouwd gezicht voor al jouw particuliere verzekeringen. Ook helpen onze onafhankelijke adviseurs jou graag verder met het opstellen van een hypotheekadvies dat bij jou past.

5/5

Klanten beoordelen ons met 5 sterren op Google!

Bekijk onze klantverhalen Pijl
Het verhaal van Gonny en Duco
Naar aanleiding van het prettige telefoongesprek besloten we een afspraak te plannen op het kantoor in Leeuwarden.
Judith van Huizedop
Klant sinds 2020
Lees verder

Ontmoet het team

Janneke

Weet alles van verzekeren en schadeclaims

Janneke denkt met je mee over je particuliere verzekeringen en zorgt dat schadeclaims snel worden vergoed. “Ik ken letterlijk iedereen die hier op kantoor binnen komt wandelen. En dat vind ik ook heel erg leuk“, vertelt Janneke lachend. Maak kennis met Janneke in de video.

Bekijk video
Bekijk video

Gonda

ondersteunt Paul met hypotheken & financieel advies

Gonda is zowel erkend hypotheekadviseur als erkend hypothecair planner en ondersteunt onze collega Paul van der Kloet met hypotheekadvies, financieel advies en financiële planning. Met al haar kennis en ervaring kan Gonda dit als geen ander. “Het Balans-gevoel is toch echt de persoonlijke benadering”, vindt Gonda.

Paul

Weet alles van hypotheken en financiële planningen

Voor een uitgebreid en persoonlijk hypotheekadvies moet je bij Paul zijn. Paul kruipt in de huid van de klant om een advies te geven wat het beste bij jou past. Wil je weten hoe je er nu en later financieel voor staat? Paul bekijkt hoe je alles hebt geregeld: je inkomen, je werk, je reserves en je verzekeringen. Hij brengt jouw hele leven in kaart en maakt samen met jou je financiële planning.

Bekijk video
Bekijk video

Simon

Weet alles over verzekeringen voor ondernemers

Simon zit klaar om je te helpen met je zakelijke verzekeringen, hypotheken en je financiële planning.  “De continuïteit van jou en jouw onderneming, dat is waar ik voor ben”, vertelt Simon. Maak kennis met hem in de video.

Balans Leeuwarden gebouw

Onafhankelijke financiële dienstverlening

Privacybeleid
©2024 Balans Leeuwarden