Google Reviews

100+ reviews in Google met gemiddeld 5 sterren!

Particuliere verzekering

Wat je hebt, maakt wie je bent. En je bent zuinig op je spullen. Op je huis, je inboedel en je auto. Maar er kan altijd iets misgaan. Dan is het wel zo fijn als je een passende verzekering hebt.

Gewoon goed verzekerd

Bij Balans geloven we in een nuchtere aanpak van je verzekeringen. Het heeft namelijk geen zin om alles wat los en vast zit in een polis te stoppen. Niemand wil premie betalen voor een verwaarloosbaar risico. Wij voorzien je graag van onafhankelijk advies.

Afspraak makenPijl
Google Reviews

100+ reviews in Google met gemiddeld 5 sterren!

Gunstige voorwaarden

Wij kiezen voor jou de verzekering met de meest gunstige voorwaarden.

Laagste premie

Uiteraard gaan wij op zoek naar de beste verzekering met de laagste premie.

Jouw contactpersoon

Janneke vertelt jou alles over onze particuliere verzekeringen!

Wij kennen de addertjes onder het gras

Als we de beste verzekering zoeken, dan kijken we verder dan alleen de prijs. Een goedkope verzekering is misschien leuk, maar is dit ook dé verzekering die bij jou past? Je hebt namelijk niets aan een verzekering die niet uitkeert of achteraf een (te) hoog eigen risico blijkt te hebben.

Omdat wij de addertjes onder het gras kennen, kunnen wij je helpen een verstandige keuze te maken. Welke dekking, welk eigen risico en welke uitsluitende voorwaarden passen bij jouw persoonlijke situatie? Allemaal vragen die we samen met jou gaan beantwoorden.

Contact opnemen

Wat is te verzekeren?

Verzekeren doe je niet zomaar. Daarom kijken we wat waardevol is voor jou, welke risico’s je loopt en wat het je kost of oplevert wanneer je dat risico onderbrengt bij een verzekeraar.

Wij regelen niet alleen je verzekering, maar wij dienen ook je claims voor je in, mocht het ooit komen tot schade. Dit doen wij snel en correct, zodat jij er geen extra zorgen van hebt.

Maak een afspraak
Balans Leeuwarden

Lees onze blogs over verzekeren

Rechtsbijstand nodig

Rechtsbijstand nodig? Neem dan tijdens werkdagen tussen 09.00 uur en 17.30 uur vrijblijvend contact op met 058 21 30 200.

  • Je krijgt dan een medewerker van Balans aan de lijn. Voor een correcte en onafhankelijke schaderegeling werkt Balans samen met gespecialiseerde verzekeraars en letselschadeadvocaten.

Schade in of aan het huis

Moet de schade met spoed worden hersteld?

  • Met spoed: Bel 058 213 0200 en buiten kantoortijden kun je bellen op +31651084389.
  • Geen spoed: Meld de schade in de digitale polismap. Geen inlogcode? Vul het schadeformulier in en stuur ons het formulier per post of per e-mail.

Schade aan auto of motor

Meld de schade in de digitale polismap of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen je dan aan een schadegarantbedrijf bij jou in de buurt. Natuurlijk mag je ook het aanrijdingsformulier ophalen bij ons op kantoor.

Autoschade, maar de dader is onbekend/onverzekerd

Heb je schade die veroorzaakt is door een motorvoertuig en is de dader onbekend of onverzekerd? Kijk dan of het Waarborgfonds Motorverkeer de schade vergoedt.

Vragen over dit onderwerp?
Wij hebben de antwoorden!
5/5

Klanten beoordelen ons met 5 sterren op Google!

Bekijk onze klantverhalen Pijl
Het verhaal van Gonny en Duco
Naar aanleiding van het prettige telefoongesprek besloten we een afspraak te plannen op het kantoor in Leeuwarden.
Judith van Huizedop
Klant sinds 2020
Lees verder

Balans Leeuwarden gebouw

Onafhankelijke financiële dienstverlening

Privacybeleid
©2024 Balans Leeuwarden