Zakelijke verzekering

Je slaapt het lekkerst als de zaken goed lopen. Als ondernemer zit je niet te wachten op plotselinge, torenhoge kostenposten. Voorkom verrassingen en informeer naar de beste verzekeringen voor jouw (zakelijke) situatie.

Onze verzekeringsadviseur kent jou en jouw risico’s

Gelukkig lopen de zaken meestal zoals ze horen te lopen. Maar wat als je onverwacht in een nare juridische situatie komt met je personeel of met een klant? Of als je plotseling aansprakelijk wordt gesteld voor een ongeluk? Dan ben je allang blij als je je daarop hebt voorbereid. Balans helpt je daarmee.

Maak een afspraakPijl

80+ reviews in Google met gemiddeld 5 sterren!

Gunstige voorwaarden

Wij kiezen voor jou de verzekering met de meest gunstigste voorwaarden.

Laagste premie

Uiteraard gaan wij op zoek naar de beste verzekering met de laagste premie.

Contact

Simon vertelt jou alles over zakelijke verzekeringen.

Uitgebreide risicoanalyse

Geen ondernemer of bedrijf is hetzelfde. Daarom doen wij een uitgebreide risicoanalyse en nodigen we je uit voor een gesprek met onze verzekeringsadviseur. Zo ontdek je de grootste gevaren en weet je precies welke risico’s je loopt.

We kijken niet alleen naar je verzekerbare risico’s, maar ook naar de niet-verzekerbare risico’s. Zo weet je welke preventieve maatregelen je allemaal kunt nemen om problemen te voorkomen.

Voordelig zakelijk verzekerd

Onze verzekeringsadviseur zoekt naar manieren om jou zorgeloos te laten ondernemen. Dit doet hij door al je risico’s te inventariseren, door te kijken naar wat verstandig is om te verzekeren en waar dat het goedkoopste kan.

Maar daar houdt het voor ons niet mee op. Daar begint het juist! Wij monitoren constant je risico’s, bekijken doorlopend waar het goedkoper kan en bellen je op als we je verzekeringen tegen lagere premies voordelig kunnen oversluiten.

Vertel me meer

Dat werkt wel zo lekker

Jij loopt elke ochtend met een gerust hart de deur uit, want je weet dat je zo weinig mogelijk risico loopt tegen een zo laag mogelijke premie. En dat werkt wel zo lekker.

Een voorbeeld: het onheil slaat toe en er breekt brand uit in je pand. Gelukkig: er is niemand gewond. Het gebouw is verwoest en je personeel heeft geen werkplek meer. Met één telefoontje naar ons kantoor zorgen wij dat je weer aan de slag kan. Wij laten je vaste lasten betalen uit de verzekering en helpen je met een tijdelijk pand waar je verder kan gaan met ondernemen.

Onafhankelijk advies en verstandig verzekerd

Balans werkt samen met alle verzekeraars: groot, klein en specialistisch. Wij kennen het aanbod, de prijzen en de kleine lettertjes in de contracten.

Omdat wij onafhankelijk werken, zijn we niet gebonden aan één bank of verzekeraar. Voor elk risico bekijken we waar je het gunstigste pakket krijgt. En zo zoeken we altijd de dekking uit die het beste past bij jou en je bedrijf.

Bij ons heb je de risico’s verzekerd die verstandig zijn om te verzekeren, tegen een zo laag mogelijke premie.

Maak een afspraak
Balans Leeuwarden

Lees onze blogs over verzekeren

5/5

Klanten beoordelen ons met 5 sterren op Google!

Bekijk onze klantverhalen Pijl
Ger Drost
Karel Nijman is ondernemer en eigenaar van Nijman vastgoedbeheer. 
Karel Nijman
Klant sinds 2017
Lees verder
Balans Leeuwarden gebouw

Onafhankelijke financiële dienstverlening

Privacybeleid
©2023 Balans Leeuwarden