Verzekeringsadviseur Leeuwarden: zelf je risico’s bepalen

Alles is te verzekeren. Maar is het ook verstandig om élk risico bij een verzekeraar neer te leggen? Het antwoord op deze vraag is maatwerk. Daarom nodigen we je graag uit voor een persoonlijk gesprek waarin wij bespreken welke risico’s je loopt, welke je zelf kunt dragen en welke je het beste bij een verzekeraar onderbrengt.

  Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

  Velden met een * zijn verplicht. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Een adviesgesprek is kosteloos en je zit nergens aan vast.

  Waarom verzekeren?

  Of je ondernemer of particulier bent, er zijn helaas altijd risico’s. Deze risico’s brengen zorgen met zich mee. Gelukkig zijn er mogelijkheden om deze zorgen te verminderen. Dit doe je door het afsluiten van een verzekering. Verzekeringen zijn er in verschillende soorten en maten. Als particulier is het raadzaam om je te verzekeren tegen schade aan bijvoorbeeld je huis, inventaris of auto.

  Ook voor vragen over het regelen van financieringen of het maken van een financiële planning kun je bij onze onafhankelijke adviseurs terecht. En niet de meest leuke verzekering om over na te denken, maar wel een zeer belangrijke; is jouw uitvaartverzekering al geregeld? Onze adviseurs geven graag antwoord op jouw vragen.

  Hetzelfde geldt voor ondernemers. Het ondernemerschap is een grote uitdaging. Je werkt hard, hebt plezier in wat je doet, maar zorgt ook voor een gezonde balans en schat risico’s in. Als ondernemer moet je daarom veel regelen. Echter, je hebt het vaak al druk genoeg.

  Onze onafhankelijke verzekeringsadviseurs weten waar jij op moet letten en hoe jij je hiervoor kunt verzekeren. Mocht er zich toch een ongewenste verrassing voordoen, dan wil je dat alles goed geregeld is, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Denk aan de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering, een arbeidsongeschiktheidsverzekering of de cyberverzekering.

  Door het afsluiten van deze verzekeringen kun jij je volledig en onbezorgd richten op jouw onderneming. Balans adviseert jou in het maken van de juiste keuzes.

  Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

  Een van deze verzekeringen is de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering komt goed van pas mocht je persoonlijk aansprakelijk worden gesteld voor wat er in jouw bedrijf gebeurt. Onze adviseurs kennen de risico’s en kunnen jou adviseren over bijvoorbeeld een faillissement. 

  Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

  Waar je binnen het ondernemerschap zeker bij stil moet staan is de arbeidsongeschiktheidsverzekering. Een ongeval of plotselinge ziekte kunnen direct heel schadelijk zijn voor jouw bedrijf en jouw inkomen. Daarom wil je dat deze zaken goed geregeld zijn zodat ook jij een vangnet hebt.

  Cyberverzekering

  Met de jaren komen er ook nieuwe risico’s bij. Denk aan cyberaanvallen. Je ziet ze steeds vaker voorbij komen. Systemen worden aangevallen en bedrijfsgegevens liggen op straat met grote financiële gevolgen van dien. Onze adviseurs kijken met jou naar de verschillende risico’s en welke gevolgen dit kan hebben voor jouw bedrijf. Met een cyberverzekering ontvang je een vergoeding voor onder meer crisismanagement en de inzet van ICT-specialisten. Experts dammen de escalatie in en verminderen zo jouw zorgen.

  Het geeft me rust dat ik weet dat mijn risico goed is afgedekt door Balans.
  Ger Drost
  Chat openen
  1
  Advies nodig?
  Heb je een vraag? WhatsApp direct met Simon, we helpen je graag verder.