Google Reviews

100+ reviews in Google met gemiddeld 5 sterren!

Verzekeringen voor zzp’ers

Als ondernemer loop je dagelijks risico’s die soms niet te overzien zijn. Balans kent de risico’s voor ondernemers én de bijbehorende verzekeringen. Voor particulieren, zzp’ers en mkb’ers. Of je nu particulier bent en overweegt voor jezelf te beginnen, maar ook wanneer jouw bedrijf groeit en wanneer je van een zzp’er de switch maakt naar een bedrijf met personeel: bij Balans zijn we thuis in verzekeringen voor iedereen.

Wij kennen de risico's

Het is belangrijk om jezelf in te dekken tegen risico’s waar je als ondernemer mee te maken krijgt. Je kunt je dan ook voor vele situaties verzekeren. Dit geldt voor zowel jezelf als je bedrijf. Bij Balans helpen wij jou met het vinden van de passende verzekeringen voor jou en je bedrijf. Natuurlijk tegen de laagste premie.

Afspraak makenPijl
Google Reviews

100+ reviews in Google met gemiddeld 5 sterren!

Gunstige voorwaarden

Wij kiezen voor jou de verzekeringen met de meest gunstigste voorwaarden.

Laagste premie

Uiteraard gaan wij op zoek naar de beste zzp-verzekeringen met de laagste premie.

Jouw contactpersoon

Simon vertelt jou alles over verzekeringen voor zzp’ers.

Uitgebreide risicoanalyse

Geen ondernemer of bedrijf is hetzelfde. Daarom doen wij een uitgebreide risicoanalyse en nodigen we je uit voor een gesprek met onze verzekeringsadviseur. Zo ontdek je de grootste gevaren en weet je precies welke risico’s je loopt.

We kijken niet alleen naar je verzekerbare risico’s, maar ook naar de niet-verzekerbare risico’s. Zo weet je welke preventieve maatregelen je allemaal kunt nemen om problemen te voorkomen. Of je nu werkt als dakdekker, coach, timmerman of marketeer: een goed verzekeringspakket kan veel ellende voorkomen.

Bakje koffie plannen

Onafhankelijk advies

Bij Balans zoekt onze verzekeringsadviseur naar manieren om jou zorgeloos te laten ondernemen. Hoe? Door al je risico’s te inventariseren, door te kijken naar wat verstandig is om te verzekeren en natuurlijk waar dit het goedkoopste kan.

Maar daar houdt het voor ons niet mee op. Daar begint het juist! Wij monitoren constant je risico’s, bekijken doorlopend waar het goedkoper kan en bellen je op als we je verzekeringen tegen lagere premies voordelig kunnen oversluiten.

Wij opereren volledig in jouw belang. Bij Balans ben je verzekerd van objectief advies op ieder gebied van verzekeren. Voor ons staat een duidelijke voorlichting die past bij jouw wensen en behoeften voorop.

Balans Leeuwarden
5/5

Klanten beoordelen ons met 5 sterren op Google!

Bekijk onze klantverhalen Pijl
Het verhaal van Gonny en Duco
Door een goede schadeafhandeling geregeld door Balans, kan ik blijven ondernemen.
Ger Drost
Klant sinds 2006
Lees verder
Balans Leeuwarden gebouw

Onafhankelijke financiële dienstverlening

Privacybeleid
©2024 Balans Leeuwarden