Google Reviews

100+ reviews in Google met gemiddeld 5 sterren!

Inboedel- en woonhuisverzekering

Ben jij woningbezitter? Schade aan jouw woning kan flink in de papieren lopen. Een inboedel- en woonhuisverzekering afsluiten is dan ook verstandig. Voorkom verrassingen en kom vrijblijvend langs voor meer informatie. 

Verzeker je huis én je inboedel

Je huis en jouw spullen vormen samen voor jou en je gezin een veilig thuis. Dat wil jij natuurlijk goed verzekeren. Door brand, inbraak of waterschade kunnen de financiële gevolgen enorm zijn. Daarvoor heeft Balans de inboedelverzekering en woonhuisverzekering. Wij helpen je natuurlijk met de beste verzekering tegen de laagste premie.

Maak een afspraakPijl
Google Reviews

100+ reviews in Google met gemiddeld 5 sterren!

Gunstige voorwaarden

Wij kiezen voor jou de verzekering met de meest gunstige voorwaarden.

Laagste premie

Uiteraard gaan wij op zoek naar de beste verzekering met de laagste premie.

Jouw contactpersoon

Janneke vertelt jou alles over onze inboedel- en woonverzekeringen.

Woonhuis- of opstalverzekering

Een woonhuisverzekering, ook wel opstalverzekering genoemd, verzekert jou tegen schade, brand, inbraak of slecht weer. Koop jij een woning met hypotheek? Dan verplicht de hypotheekverstrekker jou om een woonhuisverzekering af te sluiten. Deze moet ingaan op de datum dat jouw woning wordt opgeleverd.

Koop je een woning zonder hypotheek? Dan is een woonhuis-/opstalverzekering niet verplicht, maar wél verstandig. Wanneer je een appartement koopt, regelt de vve (Vereniging van Eigenaren) de opstalverzekering doorgaans voor het gehele complex. Woon je in een huurwoning? Dan is de eigenaar van de woning verantwoordelijk voor de woonhuisverzekering.

Met onze woonhuisverzekering is jouw huis, de schuur, de schutting en alle andere bijbehorende bouwwerken goed verzekerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vloeren, leidingen en dakpannen. Heb jij een nieuwe woning gekocht? Of heb je al een woonhuisverzekering en wil je overstappen? Dan ben je bij Balans aan het juiste adres. 

De inboedelverzekering

Je huis staat vol met bezittingen waarop je trots bent en waaraan je gehecht bent. Als er iets met die spullen gebeurt, wil je natuurlijk dat de schade snel verholpen wordt. Net als de opstalverzekering is ook de inboedelverzekering niet wettelijk verplicht. Wanneer er echter iets met jouw persoonlijke spullen gebeurt, is dit al erg genoeg. Financiële zorgen zijn dan het laatste waar jij je druk om wilt maken.

Of je nu een koopwoning bezit of in een huurwoning woont: een inboedelverzekering is altijd aan te raden. Met de inboedelverzekering van Balans ben je verzekerd voor alle spullen die je kunt meenemen bij een verhuizing. De ‘verplaatsbare’ spullen dus. Sluit daarom snel en gemakkelijk een inboedelverzekering van Balans af of informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Afspraak maken

5/5

Klanten beoordelen ons met 5 sterren op Google!

Bekijk onze klantverhalen Pijl
Het verhaal van Gonny en Duco
Fijn team, persoonlijke benadering, denken mee en als je voor iets belt wordt er meteen werk van gemaakt, je verdwijnt niet op de grote bult.
Monique Groeneveld
Klant sinds 2014
Lees verder
Balans Leeuwarden
Balans Leeuwarden gebouw

Onafhankelijke financiële dienstverlening

Privacybeleid
©2024 Balans Leeuwarden