Google Reviews

100+ reviews in Google met gemiddeld 5 sterren!

Auto-, fiets- en motor verzekering

Of je nu per auto, motor of fiets van A naar B gaat: ook je voertuig wil je goed verzekeren. Wij zijn er ook voor weggebruikers, of je nu op conditie, brandstof of elektrisch op pad gaat. 

Je voertuig verzekerd zoals jij dat wilt

Bij Balans geloven we in een nuchtere aanpak van je verzekeringen. Daarom is het mogelijk om je auto, motor en/of fiets te verzekeren zoals jij dat wilt. Zonder onnodig gedoe en tegen een betaalbare premie. Balans helpt je met het samenstellen van de beste verzekering. 

Afspraak makenPijl
Google Reviews

100+ reviews in Google met gemiddeld 5 sterren!

Veilig verzekerd

Jouw voertuig veilig, tegen de beste voorwaarden én laagste premie goed verzekerd.

Laagste premie

Uiteraard gaan wij óók voor jouw voertuig op zoek naar de beste verzekering met de laagste premie.

Jouw contactpersoon

Janneke vertelt jou alles over onze voertuigverzekeringen.

Autoverzekering

Heb jij een nieuwe auto op het oog? Als je een nieuwe of tweedehands auto koopt, kun je natuurlijk niet wachten om de weg op te gaan. Voordat je het pedaal intrapt, moet jouw nieuwe auto echter wel verzekerd zijn. 

Een autoverzekering afsluiten hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met onze jarenlange ervaringen helpen wij je snel en gemakkelijk bij het afsluiten van de verzekering. Zo krijg jij dé autoverzekering die bij je past, betaal je nooit teveel en kun je na aankoop snel op weg.

Maar belangrijker nog, met de autoverzekering van Balans word je goed geholpen bij een botsing of andere autoschade. Moet je aanspraak doen op jouw verzekering? Wij regelen ’t voor je.

Autoverzekering afsluiten

Motorverzekering

Vroemmm, we snappen het helemaal: je kunt niet wachten om jouw nieuwe motor eens goed uit te testen. Net als bij een autoverzekering, moet je ook jouw motor verzekeren voordat je ermee op pad gaat.

Afhankelijk van de motor of motoren die jij wilt verzekeren, kunnen de kosten per verzekering uiteenlopen. Om dit eenvoudiger voor je te maken, helpt Balans jou graag om de verzekering te vinden die bij jou past.

Voor elk soort motor is er een passende motorverzekering te vinden via ons. Of je nou in het bezit bent van een motor, trike, quad of scooter. Het kan allemaal geregeld worden bij Balans.

Motorverzekering afsluiten

Fietsverzekering

Een nieuwe of tweedehands fiets kan een dure aanschaf zijn. Vooral als je voor een e-bike, mountainbike of een racefiets gaat. Maar ook de kosten voor een nette stads- of moederfiets kunnen oplopen.

Om jouw fiets te verzekeren tegen schade of diefstal, is het verstandig om een fietsverzekering af te sluiten. Balans helpt je hier dan ook graag bij.

Door onze jarenlange ervaring én omdat we niet gebonden zijn aan één verzekeringsmaatschappij, vinden wij altijd dé passende verzekering voor jouw nieuwe fiets.

Fietsverzekering afsluiten
Balans Leeuwarden
Balans Leeuwarden gebouw

Onafhankelijke financiële dienstverlening

Privacybeleid
©2024 Balans Leeuwarden