Hypotheekadviseur Leeuwarden

Bij Balans kijken we verder dan de andere hypotheekadviseurs. Wij ondersteunen jou bij de zoektocht naar de beste lening met de laagste hypotheekrente. Deze zoektocht begint met een heerlijke koffie bij met hypotheekadviseur in Leeuwarden. Het is ook mogelijk om dit eerste gesprek via de webcam te doen.

Paul, hypotheekadviseur
Gonda, hypotheekadviseur

Vraag een adviesgesprek aan

Velden met een * zijn verplicht. We nemen z.s.m. contact met je op.

Een hypotheek voor iedereen

Wij vinden dat een hypotheek voor iedereen is. Het kan lastig zijn om als ondernemer, uitzendkracht of flexwerker een hypotheek af te sluiten. Wij kennen de mogelijkheden en adviseren je daar graag in!

Wij creëren kansen door met onze uitgebreide ervaring verder te kijken dan een online offerte tool dat kan. Zo achterhalen we het maximale leenbedrag dat past bij jouw situatie en inkomen. Het door ons aangeboden leenbedrag is vaak hoger dan deze online offerte tools.

Hypotheek berekenen en plannen

Bij het kopen van een huis komt veel kijken. Het kan ook veel effect hebben op je financiële situatie. Daarom is het belangrijk dat er een goede planning gemaakt wordt. Kun je bijvoorbeeld met een nieuwe hypotheek nog wel reizen in de vakantie?

Samen kijken we naar wat voor jou belangrijk is. Zo stellen we een planning op die helemaal bij jouw situatie past. We houden rekening met het gevolg van verschillende keuzes die je kunt maken en presenteren dit in heldere grafieken. Zo zie je wat er kan gebeuren, ook als het leven anders loopt dan verwacht.

De hypotheekadviseur in Leeuwarden

Onze hypotheekadviseur zoekt de laagste rente. Doordat Balans onafhankelijk is van derden zullen er geen hypotheekverstrekkers voorgetrokken worden. Zo zorgen we er voor dat je altijd een eerlijk en goed hypotheek aanbod ontvangt. Onze hypotheekadviseur begeleid de totstandkoming van de hypotheek van begin tot eind.

De begeleiding houdt niet op bij de sleutelopdracht, onze hypotheekadviseur blijft bereikbaar voor al je vragen over de wet- en regelgeving.

De voordelen van Balans op een rij

Snel: We zorgen er voor dat je binnen een week weet waar je aan toe bent.

Digitaal afspreken: Het is mogelijk om via de webcam een adviesgesprek in te plannen, wanneer het jou uitkomt.

Onafhankelijk: Balans is onafhankelijk van derden en kan daarom altijd een eerlijk advies uitbrengen.

Persoonlijk: Wij geloven in een persoonlijke aanpak en denken met jou mee om voor jou de beste hypotheek te regelen.

Via Balans lukte het me  als zzp'er om een hypotheek af te sluiten.
Robin van der Harst