Google Reviews

100+ reviews in Google met gemiddeld 5 sterren!

Karel Nijman

ZZP - Klant sinds 2017
Financiële planning ZZP Hypotheek

Ik ben ondernemer en eigenaar van Nijman vastgoedbeheer.

Eigen onderneming

Voor mijn werk maak ik meerjaren onderhoudsplannen van gebouwen. Wij brengen gebouwen in kaart, zodat wij precies weten welk onderhoud er de komende jaren moet gaan gebeuren voor gebouwen. Onlangs kwam ik erachter dat ik dat voor mijzelf helemaal niet geregeld had. Ik had geen enkel overzicht in waar ik zou komen te staan in de komende 10 a 20 jaar. Mocht er iets gebeuren of veranderen in de situatie waarin ik nu inzit.

100+ reviews in Google met gemiddeld 5 sterren!

Verzekeringspakket bij Balans

Bij Balans heb ik mijn verzekeringspakket laten doorlichten en toen kwam ik in aanraking met de financiële planning. Ik heb nu een aantal scenario’s kunnen invullen, zoals wat gebeurt er bijvoorbeeld als je komt te overlijden? Daar wil je natuurlijk niet mee bezig zijn, maar ik weet nu wel wat mijn nabestaanden dan kunnen verwachten.

De planning geeft mij ontzettend veel inzicht, het mooie is dat ik in 1 overzicht kan zien van hoeveel ik moet gaan sparen om bijvoorbeeld op mijn 65e met pensioen te gaan.

Ook heb ik bijvoorbeeld inzicht met wat er gebeurt als ik arbeidsongeschikt raak. Als ondernemer ben ik ontzettend blij met de financiële planning. Ook heb ik een paar vrienden aangeraden om ook gebruik te maken van deze financiële planning. Want het is ook geschikt voor particulieren.

 

 

Balans Leeuwarden gebouw

Onafhankelijke financiële dienstverlening

Privacybeleid
©2024 Balans Leeuwarden