Google Reviews

100+ reviews in Google met gemiddeld 5 sterren!

Ger Drost

MKB - Klant sinds 2006
Zakelijke verzekering

Ger Drost heeft een overslagbedrijf wat door heel Nederland heen zit.

Afsluiten verzekering

In de huidige economie is het natuurlijk erg belangrijk dat je goede verzekeringen afsluit. Om je in ieder geval bij het afsluiten van contracten in te dekken. Je kunt geen blauwtje lopen bij een klant, omdat je je verzekeringen niet in orde hebt. De klanten eisen ook van je dat je goed verzekert bent.

100+ reviews in Google met gemiddeld 5 sterren!

Goed geholpen bij schade

Doordat wij door heel Nederland ons werk uitvoeren brengt dit grote risico’s met zich mee. Denk hierbij aan diefstal, vernieling en noem maar op. Die verzekeringen hebben wij allemaal afgedekt, met dank aan Balans.

In 2006 deden we werkzaamheden voor een afvalverwerker in Drachten. Na een week draaien, ging onze machine in vuur en vlam en was die total loss. 350 duizend euro schade, op-zich is het goed afgelopen. De verzekering heeft netjes uitgekeerd. Pas dan merk je hoe belangrijk een goed tussenpersoon voor je is. Pas op het moment dat je schade hebt, dan weet je pas wat je aan elkaar hebt.

Mijn Balans gevoel: Dat is het totaalconcept wat zij aanbieden, als je daar je verzekering onderbrengt dan weet je dat je op de goede plek bent. En dat je veel service krijgt, voor een goede kostenverhouding.

Balans Leeuwarden gebouw

Onafhankelijke financiële dienstverlening

Privacybeleid
©2024 Balans Leeuwarden