Google Reviews

100+ reviews in Google met gemiddeld 5 sterren!

Overlijdensrisicoverzekering

Je wilt er liever niet aan denken, maar wanneer jij overlijdt, krijgen jouw nabestaanden veel op hun bordje. Het laatste waar zij op zitten te wachten is financiële stress. Met een overlijdensrisicoverzekering (ORV) bescherm jij je nabestaanden tegen financiële zorgen na overlijden.

Bescherm je nabestaanden

In geval van overlijden, ontvangen je partner, kinderen of andere nabestaanden het bedrag dat je hebt verzekerd. Hiermee kan het gezin de kosten blijven betalen. Denk aan de huur, hypotheek of de studie van je kinderen. Wij helpen jou persoonlijk bij het vergelijken en kiezen van de verzekering die bij je past. Afsluiten doe je eenvoudig via onze adviseurs. 

Maak een afspraakPijl
Google Reviews

100+ reviews in Google met gemiddeld 5 sterren!

Gunstige voorwaarden

Wij kiezen voor jou de overlijdensrisicoverzekering die het beste bij jouw situatie past. Nu én later.

Laagste premie

Uiteraard gaan wij op zoek naar de beste overlijdensrisicoverzekering met de laagste premie.

Een vast aanspreekpunt

Een vast aanspreekpunt vinden we belangrijk. Zeker als het gaat om een overlijdensrisicoverzekering.

Wat is een overlijdensrisicoverzekering?

Een overlijdensrisicoverzekering is een verzekering van een bepaalde tijd. Met de overlijdensrisicoverzekering zorg je ervoor dat er een bedrag vrijkomt als je binnen de looptijd overlijdt. Dit bedrag wordt uitgekeerd aan jouw nabestaanden. Je nabestaanden kunnen je begunstigden zijn, zoals je partner of kinderen. Maar dit kan ook een zakelijke partner zijn of zelfs een goed doel.

 

Overlijdensrisicoverzekering & de hypotheek

Een overlijdensrisicoverzekering afsluiten is niet verplicht. Maar als je een hypotheek wilt afsluiten, wordt het vaak wel verplicht door de hypotheekverstrekker. Echter zijn er ook hypotheekverstrekkers waarbij je geen overlijdensrisicoverzekering nodig hebt.

Waarom een overlijdensrisicoverzekering?

  • Financiële zekerheid voor je nabestaanden
  • Opvang van woonlasten bij een koop of huurhuis
  • Extra financiële zekerheid na het starten van een eigen bedrijf
  • Afdekken erfbelasting
  • Opvang alimentatie
Vertel mij meer

Wat kost een overlijdensrisicoverzekering?

Bij Balans sluit je al een overlijdensrisicoverzekering af voor een paar euro per maand. Hoe hoog die kosten exact zijn, hangt af van onder andere de leeftijd en de gezondheid van de verzekerde. Er geldt bijvoorbeeld een kortingsregeling voor niet-rokers.

Weet jij of jij een overlijdensrisicoverzekering hebt? En wat deze verzekering uitkeert in geval van overlijden? Wij brengen graag samen je huidige situatie in kaart. Vervolgens helpen we je met het kiezen van de beste verzekering in jouw situatie, tegen het beste tarief.

 

Afspraak maken
Balans Leeuwarden
5/5

Klanten beoordelen ons met 5 sterren op Google!

Bekijk onze klantverhalen Pijl
Karel Nijman
Fijn team, persoonlijke benadering, denken mee en als je voor iets belt wordt er meteen werk van gemaakt, je verdwijnt niet op de grote bult.
Monique Groeneveld
Klant sinds 2014
Lees verder

Balans Leeuwarden gebouw

Onafhankelijke financiële dienstverlening

Privacybeleid
©2024 Balans Leeuwarden