Pensioenadvies, om te stoppen met werken wanneer jij dat wilt

Je werkt graag, maar intussen kijk je al wel naar de toekomst. Wil je doorgaan tot je 67 bent? Of eerder stoppen om eerder van je welverdiende pensioen te genieten? Wij kijken samen met jou naar wat je wil en wat je kan.

Een advies over je financiële planning begint met een gesprek over hoe je er nu voorstaat. We kijken naar je inkomen als je straks stopt met werken en vragen je of dat genoeg is voor jou om te leven zoals jij dat wilt. Daarna kijken we wat je per maand moet sparen om te stoppen met werken. En als er in de toekomst iets verandert waardoor je pensioen gunstiger of goedkoper kan? Dan hoor je het van ons.

Paul, financieel adviseur
Gonda, financieel adviseur

Duidelijke grafieken helpen slim te kiezen

Alles in het leven draait om het maken van de juiste keuzes. Voor een pensioenadvies geldt dat al helemaal. In duidelijke grafieken laten we je zien wat de gevolgen zijn van de keuzes die je kunt maken. We zetten jou achter de knoppen: met een muisklik kun je simuleren wat de gevolgen zijn van de keuzes die je kunt maken. Wij denken met je mee, maar jij bepaalt welk financiële plaatje jou het meest aanspreekt.

Weten wanneer je kunt stoppen met werken? Plan dan vandaag nog een afspraak in met onze adviseur.