Google Reviews

100+ reviews in Google met gemiddeld 5 sterren!

Ongevallenverzekering

Een ongeval zit in een klein hoekje. Het afsluiten van een ongevallenverzekering is daarom altijd een slimme keuze. Hoe heb jij dit geregeld? 

Financiële zekerheid bij een ongeval

Een ongeval kan overal gebeuren. Thuis, wanneer je op visite bent, op het schoolplein, tijdens het sporten, op het werk, tijdens het uitgaan of in het verkeer. Dit kan leiden tot blijvende invaliditeit of zelfs nog erger. De financiële consequenties zijn vaak fors na een ongeval. Met de ongevallenverzekering van Balans krijg je financiële zekerheid als jij blijvend invalide raakt of zelfs overlijdt door een ongeval.

Maak een afspraakPijl
Google Reviews

100+ reviews in Google met gemiddeld 5 sterren!

Gunstige voorwaarden

Wij kiezen voor jou de ongevallenverzekering met de meest gunstige voorwaarden.

Laagste premie

Uiteraard gaan wij op zoek naar de beste ongevallenverzekering met de laagste premie.

Jouw contactpersoon

Een vast aanspreekpunt vinden we belangrijk. Janneke is jouw contactpersoon bij het afsluiten én wanneer er sprake is van een ongeval.

Wat is een ongevallenverzekering?

Met een Balans ongevallenverzekering wordt er een bepaald geldbedrag uitgekeerd aan jou of aan je nabestaanden, bij blijvende invaliditeit of na overlijden. Dit bedrag wordt alleen uitgekeerd wanneer het lichamelijk letsel medisch vast te stellen is.

Bij zo’n heftig ongeval, zijn de gevolgen enorm. Lichamelijk en geestelijk, maar ook financieel. Deze verzekering is niet wettelijk verplicht, maar wanneer je niet óók financiële stress wilt ervaren, wel aan te raden.

De ongevallenverzekering is een sommenverzekering. Dat betekent dat er een vast bedrag uitgekeerd wordt, wanneer er sprake is van blijvende invaliditeit of overlijden. Hierover kunnen onze adviseurs jou meer vertellen.

 

Meer informatie opvragen

Gezinsongevallenverzekering

Er is de mogelijkheid om jouw gezin mee te verzekeren. Je sluit dan een gezinsongevallenverzekering af. Bij deze verzekering heb je recht op een vergoeding wanneer jij óf iemand uit jouw gezin door een ongeval blijvend invalide raakt of overlijdt.

Met een (gezins)ongevallenverzekering ben je overal ter wereld voorzien van dekking. Het maakt dus niet uit of het ongeval thuis of op vakantie gebeurt.

Afspraak maken

Wat gebeurt er bij een ongeval op het werk?

Als er een ongeval tijdens het werk gebeurt, wordt je ongevallenverzekering ook uitgekeerd. Daarbij heeft je werkgever vaak ook een collectieve ongevallenverzekering. Je bent dan via je werk verzekerd, maar ook tijdens reistijd. Weet je hoe dit op jouw werk is geregeld? Het is verstandig om dit na te vragen bij je werkgever.

Wat is niet verzekerd?

De ongevallenverzekering geldt niet als ongevallen plaatsvinden na gebruik van alcohol en/of drugs, gevaarlijke sporten en bepaalde gevaarlijke beroepen zoals militair. Neem contact met Balans op als je wilt weten of jouw sport of beroep wel of niet verzekerd is.

 

Balans Leeuwarden
Balans Leeuwarden gebouw

Onafhankelijke financiële dienstverlening

Privacybeleid
©2024 Balans Leeuwarden