Google Reviews

100+ reviews in Google met gemiddeld 5 sterren!

Sparen

Sparen doe je met een reden. Om een buffer op te bouwen, voor een huis of voor de studie van je kinderen. Er wordt wel ’s geroepen dat je zo’n 10% van je inkomen zou moeten sparen. Dit is lang niet voor iedereen haalbaar. Maar vaak zijn er slimme keuzes die wel kunnen helpen. En daar helpen wij je dan weer graag bij.

Slim sparen is rekenen, kijken en vergelijken

Slimme keuzes zorgen voor het hoogste rendement. Maar om te kunnen sparen moet je geld overhouden. Hoe zorg jij voor voldoende geld om opzij te zetten? Balans helpt je met het maken van jouw financiële planning. Aan de hand van de financiële situatie en jouw toekomstplannen rekenen en vergelijken we. Zodat jij inzicht krijgt in jouw spaardoelen én spaarpot. We weten het als geen ander: dat geeft rust.

Afspraak makenPijl
Google Reviews

100+ reviews in Google met gemiddeld 5 sterren!

Gunstige keuzes

Wij helpen je te kiezen met het maken van gunstige keuzes.

Voorspelling

Wij voorspellen met grafieken wat de gevolgen zijn van de keuzes die je maakt.

Jouw contactpersoon

Gonda vertelt jou alles over sparen en financiële keuzes.

Wij helpen je te kiezen

Onze financieel adviseur kijkt niet alleen naar cijfertjes. Bij Balans kijken we naar wie je bent. Hoe groot is bijvoorbeeld jouw gezin? Wat zijn je lasten en welk bedrag wil je sparen? Maar ook: wat zijn je plannen? Wat staat er nog op je bucket-list?

We bekijken samen met jou de financiële situatie en voorspellen met duidelijke grafieken wat de gevolgen zijn van de keuzes die je kunt maken. Onze adviseur die denkt in kansen, niet in beperkingen. Want geloof ons: er kan soms meer dan je denkt. Veel meer.

Heb je hulp nodig bij het maken van een financiële planning? Maak dan vrijblijvend een afspraak om te bekijken hoe financieel gezond je bent. Of hoe financieel gezond je wilt worden. De koffie staat klaar!

Zet de koffie maar klaar
5/5

Klanten beoordelen ons met 5 sterren op Google!

Bekijk onze klantverhalen Pijl
Het verhaal van Gonny en Duco
Naar aanleiding van het prettige telefoongesprek besloten we een afspraak te plannen op het kantoor in Leeuwarden.
Judith van Huizedop
Klant sinds 2020
Lees verder
Balans Leeuwarden
Balans Leeuwarden gebouw

Onafhankelijke financiële dienstverlening

Privacybeleid
©2024 Balans Leeuwarden