Google Reviews

100+ reviews in Google met gemiddeld 5 sterren!

ZZP Hypotheek

Als ondernemer kan het lastiger zijn om een hypotheek te krijgen dan wanneer je in loondienst bent. Bij Balans kijken we verder en denken we mee in jouw situatie. We hielpen al meer dan 250+ Leeuwarder zzp’ers aan hun droomhuis. Wil jij ook weten waar je aan toe bent? Plan dan een vrijblijvend hypotheekadviesgesprek in.

Het advies van Balans

We nemen alle facetten van jouw onderneming én leven mee om tot het beste hypotheekadvies te komen. Zo krijg je niet alleen vaak een hoger hypotheekbedrag maar vooral een hypotheek die naadloos aansluit bij jouw wensen. Die van nu én later.

Maak een afspraakPijl
Google Reviews

100+ reviews in Google met gemiddeld 5 sterren!

Gunstige voorwaarden

Wij kiezen voor jou de hypotheek met de meest gunstige voorwaarden.

De beste hypotheek

Uiteraard gaan wij op zoek naar de beste hypotheek. Voor nu én later.

Jouw contactpersoon

Gonda is in het hele traject betrokken én bereikbaar voor al jouw hypotheekvragen.

Hypotheekadvies voor zzp'ers

Bij Balans werken doorgewinterde hypotheekadviseurs. Wij weten welke voorwaarden hypotheekaanbieders stellen aan zzp’ers of ondernemers. Door onze jarenlange ervaring ontzorgen we je volledig.

Wil je bijvoorbeeld elke maand hetzelfde betalen? Dan is voor jou een lineaire hypotheek het meest geschikt. Wil je meer gaan aflossen? Dan ga je voor een annuïteitenhypotheek. Wil je een combinatie van de twee? Geen probleem!

  • Wij kijken naar jouw totaalplaatje
  • We bekijken het gevolg van de verschillende keuzes die je kunt maken en helpen je zo om je perfecte toekomst te plannen.
  • Ook als het leven anders loopt dan verwacht. In heldere grafieken laten wij je zien wat er met de inkomsten van jou en je gezin gebeurt bij pensioen, werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden.

Hypotheek geregeld van A tot Z(zp'er)

Wij zijn specialist op het gebied van financiële producten. We kennen de wet- en regelgeving als geen ander en zijn daardoor in staat om een verantwoord, onafhankelijk advies te geven. Nu én in de toekomst.

Bij Balans zorgen we ervoor dat jij de beste hypotheek krijgt. De gunstigste voorwaarden én de laagste hypotheekrente. We inventariseren jouw wensen, berekenen je hypotheek én begeleiden de totstandkoming van de hypotheek van A tot Z.

Kennismaking inplannen

Voordelen van Balans hypotheekadvies

  • Snel | We zorgen er voor dat je binnen een week weet waar je aan toe bent.
  • Jarenlange ervaring | We hebben jarenlange ervaring met de uitdagingen van een zzp’er als het gaat om een hypotheek aanvragen. Laat ons je helpen.
  • Onafhankelijk | Balans is onafhankelijk van derden en kan daarom altijd een eerlijk advies uitbrengen.
  • Persoonlijk | Wij geloven in een persoonlijke aanpak en denken met je mee om voor jou de beste hypotheek te regelen.
Afspraak maken
Balans Leeuwarden
Balans Leeuwarden gebouw

Onafhankelijke financiële dienstverlening

Privacybeleid
©2024 Balans Leeuwarden