Je uitvaart is het afscheid dat bij je past

Wanneer je je uitvaart goed regelt, nemen je nabestaanden afscheid op de manier waarop jij dat wilt. De condoleance, de receptie en de uitvaart krijgen een persoonlijke tint. Liever een receptie in de tuin? Muzikale begeleiding die bij je past? Met de juiste verzekering is alles mogelijk. Een uitvaartverzekering is namelijk meer dan een bescherming van de nabestaanden tegen onverwachte kosten: het zorgt ervoor dat je afscheid past dan bij hoe je hebt geleefd.

Simon, adviseur uitvaart

Tarieven

Voor het afsluiten van een overlijdensverzekering maak je een afspraak met één van onze adviseurs uitvaartzorg. Een advies kost € 95 zonder nazorg, een persoonlijk advies met nazorg is € 35. Het nazorgabonnement (van € 2,95 per maand) zorgt dat je uitvaartverzekering blijft passen bij je persoonlijke wensen. Je betaalt de advieskosten in één keer of in termijnen.

Uitvaartverzekering in geld

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een uitvaartverzekering waarmee je alleen een geldbedrag verzekert. Met dit bedrag kunnen de nabestaanden zelf vorm geven aan een persoonlijke uitvaart.

De adviseur van Balans inventariseert jouw wensen en neemt met jou de mogelijkheden door. Meer weten? Maak nu een afspraak.

Uitvaart inventarisatietool

Benieuwd naar wat een uitvaart daadwerkelijk kost? Bereken het hier.

Chat openen
1
Advies nodig?
Heb je een vraag? WhatsApp direct met Simon, we helpen je graag verder.