Google Reviews

100+ reviews in Google met gemiddeld 5 sterren!

Verkeersdeelnemersverzekering

Geplaatst op:04-01-2024

Zaterdagochtend. Vroeg. De zon komt op en zorgt voor een prachtig beeld bij de ochtenddauw boven het vochtige landschap. Naast je is het nog wat stil. Je kleine is net als jij net wakker. Jullie genieten van het moment samen. In stilte. Die rust gaat over in een opgetogen stemming. Bij de parkeerplaats staat de rest van het team klaar. Samen met de ouders die net als jij rijden. Vandaag speelt je kanjer uit. Kids in de auto, hun sportspullen in de kofferbak, alles mee? Ja...? Klaar voor vertrek! Maar heb je echt alles mee? Want er is een ding dat veel ouders vergeten, simpelweg omdat zij daar niet bewust van zijn. Het is die ene maar oh zo belangrijke dekking. Ook als je als ouder de weg op gaat voor de sport van je zoon of dochter. En dan bedoelen we niet die mandekking tijdens het spel op de velden. Maar die ene dekking voor in het verkeer.  

Kleine spelers in de auto
Onderweg, tijdens die opkomende zon, met een auto vol kleine spelertjes en hun spullen, kan het namelijk misgaan. Misschien ben je door de drukte op de achterbank ineens afgeleid of is het de zon waardoor je verblindt raakt en bijvoorbeeld een vluchtheuvel over het hoofd ziet. Gelukkig is er met de kinderen verder niets aan de hand. Maar door de airbag heb je zelf helaas wel last van je nek.

Aansprakelijk?

Wie is er aansprakelijk bij een eenzijdig ongeval? En wie draait er voor de schade op? Als je na het ongeluk bijvoorbeeld fysiotherapie nodig hebt en je daarvoor via je zorgverzekering geen of onvoldoende dekking hebt, biedt de verkeersdeelnemersverzekering uitkomst. Als blijkt dat je door het ongeluk je huidige werk niet meer kan doen en daardoor inkomensverlies lijdt, biedt de verzekering ook de juiste dekking. Bovendien ben je met de verkeersdeelnemersverzekering ten alle tijden verzekerd voor schade aan personen en hun spullen in je auto. Bij uitwedstrijden met een auto vol talent, is dat toch een prettige gedachte.

Op weg voor aanmoediging
En als je met je kleine op de fiets naar de club gaat, kan het ook misgaan. Want ook op de fiets met je kleine achterop kan je verblind raken door de zon of bijvoorbeeld door een windvlaag tegen een auto waaien. Op wie of waarop kan je dan een beroep doen, als het gaat om een eenzijdig ongeval? Natuurlijk weten wij dat je niet graag denkt aan dit soort scenario’s. Want het is geen fijne gedachte. Fijner is het om die gedachte niet te hebben omdat je weet dat het goed geregeld is.

Unieke dekking

Schade in het verkeer verzeker je met de verkeersdeelnemersverzekering. De enige verzekering die zorgt dat je in veel verschillende scenario’s verzekerd bent in het verkeer. Met het hele gezin. Of je nu met de auto en de kleine sterspelers naar de club gaat, met je jonge talent die kant op fietst, wandelend gaat en ja, ook als je reist met het openbaar vervoer ben je verzekerd. Zelfs je uitwonende studerende dochter die in het weekend naar huis komt en haar broertje langs de lijnen wil aanmoedigen, is met de verkeersdeelnemersverzekering meeverzekerd. En dus ook de passagiers in je auto. De teamgenoten van je kanjer, in dit geval.

Prettige wedstrijd!
Met de verkeersdeelnemersverzekering verzeker je jezelf, je gezin en je passagiers bij schade in het verkeer. Een dekking waar de trainers van de club misschien niet van op de hoogte zijn, maar wij als jouw adviseur wél. Daarom brengen wij deze dekking bij je onder de aandacht. Zodat jij en je gezin onbezorgd over straat gaan. Elke dag van de week. Elk moment. Dus ook op zaterdagochtend met een auto vol jong talent of met je zoon of dochter als sterspeler achter op je fiets. Dat gevoel rijdt toch een stuk geruster en past perfect bij het ontspannen gevoel door het beeld van de opkomende zon en de ochtenddauw boven het vochtige landschap. Op naar de velden. Prettige wedstrijd!

 

Balans Leeuwarden gebouw

Onafhankelijke financiële dienstverlening

Privacybeleid
©2024 Balans Leeuwarden