Onze verzekeringsadviseur kent jou en jouw risico’s

Je slaapt het lekkerst als de zaken goed lopen. Als ondernemer zit je dus helemaal niet te wachten op plotselinge verrassingen of torenhoge kostenposten. Onze onafhankelijke verzekeringsadviseur kent je risico’s en helpt je om die zo goedkoop mogelijk af te dekken.

Gelukkig lopen de zaken meestal zoals ze horen te lopen. Maar wat als je onverwachts in een nare juridische situatie komt met je personeel of met een klant? Of als je plotseling aansprakelijk wordt gesteld voor een ongeluk? Dan ben je al lang blij als je je daarop hebt voorbereid. Balans helpt je daarmee.

Simon, adviseur zakelijk en hypotheekadviseur

Uitgebreide risicoanalyse

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Daarom doen wij een uitgebreide risicoanalyse en nodigen we je uit voor een gesprek met onze verzekeringsadviseur. Zo ontdek je de grootste gevaren en weet je precies welke risico’s je loopt. We kijken niet alleen naar je verzekerbare risico’s, maar ook naar de niet-verzekerbare risico’s. Zo weet je welke preventieve maatregelen je allemaal kunt nemen om problemen te voorkomen.

Meer weten? Maak een afspraak en kom langs.

Waar let de onafhankelijke verzekeringsadviseur op?

Onze verzekeringsadviseur zoekt naar manieren om jou zorgeloos te laten ondernemen. Dit doet hij door al je risico’s te inventariseren, door te kijken naar wat verstandig is om te verzekeren en waar dat het goedkoopste kan.

Maar daar houdt het voor ons niet mee op. Nee, daar begint het juist! Wij monitoren constant je risico’s, bekijken doorlopend waar het goedkoper kan en bellen je op als we je verzekeringen tegen lagere premies voordelig kunnen oversluiten.

Met een gerust hart de deur uit

Jij loopt elke ochtend met een gerust hart de deur uit, want je weet dat je zo weinig mogelijk risico loopt tegen een zo laag mogelijke premie.

Een voorbeeld: het onheil slaat toe en er breekt brand uit in je pand. Gelukkig is er niemand gewond, maar het gebouw is verwoest en je personeel heeft geen werkplek meer. Met één telefoontje naar ons kantoor zorgen wij dat je weer aan de slag kan. Wij laten je vaste lasten betalen uit de verzekering en helpen je met een tijdelijk pand waar je verder kan gaan met ondernemen.

Onafhankelijk advies

Balans werkt samen met alle verzekeraars: groot, klein en specialistisch. Wij kennen het aanbod, de prijzen en de kleine lettertjes in de contracten.

Omdat wij onafhankelijk werken, zijn we niet gebonden aan één bank of verzekeraar. Voor elk risico bekijken we waar je het gunstigste pakket krijgt. En zo zoeken we altijd de dekking uit die het beste past bij jou en jouw bedrijf.

Jij hebt dan de risico’s verzekerd die verstandig zijn om te verzekeren, tegen een zo laag mogelijke premie.

Onze onafhankelijke verzekeringsadviseur kijkt welke verzekeringen het beste bij je passen. Maak vandaag nog een afspraak voor een kop koffie en een goed gesprek.

Wat is te verzekeren?

Verzekeren is maatwerk, dus we bekijken samen welke verzekeringen jou de zekerheid geven die je zoekt. Een greep uit de meest voorkomende verzekeringen:

  • Bezittingen: gebouwen, inventaris, geld en je (bedrijfs-)auto
  • Aansprakelijkheid: WA, bestuurdersaansprakelijkheid, rechtsbijstand
  • Ziekte van je personeel: collectieve ziektekosten, ziekteverzuim, WIA, arbodienstverlening
  • Inkomsten: arbeidsongeschiktheid, verzuim, pensioen, nabestaandenregeling
  • Cyberrisico: schadeclaims, inhuur security-experts en gevolgschade bij aanvallen van hackers.
Ik beschadigde mijn beide knieën tijdens een ski-ongeluk en werd afgekeurd. Dankzij de arbeidsongeschiktheidsverzekering via Balans kon ik toch een nieuw bedrijf opstarten.
Jelco Woudstra
Chat openen
1
Advies nodig?
Heb je een vraag? WhatsApp direct met Simon, we helpen je graag verder.