Verzeker wie je bent

Wat je hebt, maakt wie je bent. En je bent zuinig op je spullen. Op je huis, je inventaris, je auto. Maar er kan altijd iets misgaan. Dan is het wel zo fijn als je een passende verzekering hebt via Balans.

Bij Balans geloven we in een nuchtere aanpak van je verzekeringen. Het heeft namelijk helemaal geen zin om alles wat los en vast zit in een polis te stoppen. Niemand wil premie betalen voor een verwaarloosbaar risico.

Daarom kijken we samen met jou wat zinvol is om te verzekeren. En zoeken de verzekering met de gunstigste voorwaarden tegen de laagst mogelijke premie.

Janneke, jouw adviseur
Simon, jouw adviseur
Gonda, jouw adviseur

Wij kennen de addertjes onder het gras

Als we de beste verzekering zoeken, dan kijken we naar meer dan alleen de prijs. Een goedkope verzekering is wel leuk, maar is het ook de verzekering die bij jou past? Je hebt namelijk niets aan een verzekering die niet uitkeert of achteraf een hoog eigen risico blijkt te hebben.

Omdat wij de addertjes onder het gras kennen, kunnen wij je helpen een verstandige keuze te maken. Welke dekking, welk eigen risico en welke uitsluitende voorwaarden passen bij jouw persoonlijke situatie? Allemaal vragen die we samen met jou gaan beantwoorden.

Wat is te verzekeren?

Verzekeren doe je niet zomaar. Daarom kijken we wat waardevol is voor jou, welke risico’s je loopt en wat het je kost of oplevert als je dat risico onderbrengt bij een verzekeraar.

Wij regelen niet alleen je verzekering, maar wij dienen ook je claims voor je in, mocht het ooit komen tot schade. Dit doen wij snel en correct, zodat jij er geen extra zorgen van hebt. Neem daarom vandaag nog contact op voor een goed gesprek en een kop koffie.

Wat wij voor je verzekeren

Een greep uit het aanbod verzekeringen voor jou en jouw gezin:

  • Vervoer: auto-, fiets- en motorverzekering
  • Wonen: inboedel- en woonhuisverzekering
  • Risico’s: arbeidsongeschiktheid, rechtsbijstand
  • Ziekte en overlijden: ziektekosten, ongevallen, overlijdensrisico.
Bij Balans kennen ze de wegen die ze moeten bewandelen. Dat bespaart mij een heleboel rompslomp.
Wendy Scholten