Over Balans

Balans Leeuwarden adviseert particulieren en bedrijven over verzekeringen en financiële producten. Onze visie: je slaapt het lekkerst als je weet dat je je geldzaken goed hebt geregeld met een advies op maat.

Daarom gaan wij met jou om de tafel te zitten om te kijken wie je bent. Wat is je situatie, wat zijn je wensen en hoe wil je er over tien jaar voorstaan? Samen zoeken we naar het beste financiële plaatje, waarbij je zo min mogelijk risico loopt tegen zo laag mogelijke kosten. En dat allemaal in normale mensentaal.

Simon Smids

Simon zit klaar om je te helpen met je zakelijke verzekeringen, hypotheken en je financiële planning.  “De continuïteit van jou en jouw onderneming, dat is waar ik voor ben”, vertelt Simon. Maak kennis met hem in de video.

Maak kennis met Simon

Janneke van der Meulen

Janneke denkt met je mee over je particuliere verzekeringen en zorgt dat schadeclaims snel worden vergoed. “Ik ken letterlijk iedereen die hier op kantoor binnen komt wandelen. En dat vind ik ook heel erg leuk“, vertelt Janneke lachend. Maak kennis met Janneke in de video.

Maak kennis met Janneke

Paul van der Kloet

Voor een uitgebreid en persoonlijk hypotheekadvies moet je bij Paul zijn. Paul kruipt in de huid van de klant om een advies te geven wat het beste bij jou past. Wil je weten hoe je er nu en later financieel voor staat? Paul bekijkt hoe je alles hebt geregeld: je inkomen, je werk, je reserves en je verzekeringen. Hij brengt jouw hele leven in kaart en maakt samen met jou je financiële planning.

Maak kennis met Paul

Gonda van der Veen

Gonda denkt net als Janneke met je mee over je particuliere verzekeringen en zorgt dat schadeclaims snel worden vergoed. Gonda helpt je daarnaast met je hypotheek en aanverwante vraagstukken samen met Paul. “Het Balans-gevoel is toch echt de persoonlijke benadering”, vindt Gonda. Maak kennis met haar in haar video.

Maak kennis met Gonda

Chat openen
1
Advies nodig?
Heb je een vraag? WhatsApp direct met Simon, we helpen je graag verder.