Zeer tevreden, wij hadden een aantal vragen en mogelijkheden en een krappe planning. Na prettig overleg zijn onze wensen volledig ingevuld en was alles supersnel geregeld ! Nogmaals dank voor de service!.

Arno Enden
goede en deskundige dienstverlening.

Rob J.A. Bongers
Team van balans is erg betrokken geweest en heeft snel gehandeld met mijn schade. Super bedankt.

Thomas G
De dienstverlening van Balans is zowel professioneel als hulpvaardig!.

Giancarlo Formica
Wordt altijd vriendelijk geholpen. Betrokken en klantgericht. Snelle afhandeling. Ben jaren klant van Balans omdat ik zeer tevreden ben..

Gretha van Dijk
Fijn team,persoonlijke benadering,denken mee en als je voor iets belt wordt er meteen werk van gemaakt, je verdwijnt niet op de "grote bult".
Monique Groeneveld
Een hele fijne ervaring! vooral als alles nieuw is, een eerste huis kopen met de hele financiële rompslomp en de daarbij horende verzekeringen. Deskundig advies, meedenkend, oplossingsgericht en vooral erg professioneel! heel erg dank daarvoor!.

Tim Visser
Wij zijn al vanaf het begin bij Balans en nog steeds super tevreden . Ook andere mensen bevelen we Balans aan indien ze hulp nodig hebben bij dergelijke dienstverlening. Bovendien zijn er er heel aardig en altijd behulpzaam , maar ken ik de familie ook goed. Een aanrader indien je op zoek bent naar een goed betrouwbaar advies, of levering diensten..

Luuk
Balans geeft ons al jaren het vertrouwde gevoel. Al jaren worden we goed geholpen en is er ook nazorg wanneer ze iets voor je gedaan hebben. Ze houden ons goed op de hoogte. Balans staat voor eerlijk en betrouwbaar..

Marcel Burgsma
Je hoeft maar wat te vragen en het wordt geregeld. Ik voel mij zeker ontzorgd!.

Sander Bouma
Het team van Balans is toegankelijk en betrokken dat geeft mij een gerust gevoel..

Ane W
Met Balans Inzicht hebben wij rust in de tent gekregen, zijn onze werknemers nóg productiever en binden we ze aan ons bedrijf.

Jan en Kor van der Meulen - Prodist
Duidelijke afspraken en heldere uitleg precies wat nodig was..

Albert Klooster
Privé en zakelijk bij Balans geregeld. Top service, Persoonlijk aandacht en altijd vriendelijk..

Michael Zom
Wij zijn zeer tevreden over Balans en kunnen het financieel welzijnsprogramma Balans Inzicht aan iedereen aanbevelen!.

Energie Inspectie
Al jaar en dag de meest betrouwbare adviseur die ik ken. Onafhankelijk staat er niet voor niks..

Danny Span
Zowel privé als zakelijk alle verzekeringen bij Balans onder gebracht. Objectief advies en optimale dekking gegarandeerd..

Gerrit Jan Hiddink
Al sinds 2013 mijn financieel adviseur op het gebied van aansprakelijkheid en AOV. Couldn't wish for any better!.

Pieter Wierenga
Balans regelt al mijn financiële zaken zowel zakelijk als privé. Van hypotheek tot AOV, van pensioenvoorziening tot inboedelverzekering. Laagdrempelig en toch zó professioneel. Zeker aan aanrader!.

Nick Betgem
Onlangs een hypotheek afgesloten via Balans. Onze adviseur was zeer deskundig en gaf een duidelijke uitleg over de mogelijkheden. Wij zijn erg tevreden en kunnen deze dienstverlening van Balans van harte aanbevelen..

Gerard Weda
Top bedrijf! Alles keurig en duidelijk geregeld, zakelijk en privé op 1 adres. Simon en zijn team zijn erg behulpzaam en zoeken altijd de juiste oplossing uit welke het beste bij je past..

123Wonen Friesland
Ik kreeg persoonlijk advies bij het afsluiten van mijn uitvaartverzekering. Er werd echt gekeken naar mijn situatie en wat ík belangrijk vind. Geen blabla, maar gewoon eerlijk, laagdrempelig en goed! Dat is voor mij Balans. :-).

Marleen van Wieren
Snelle en altijd keurige service, meedenkend en klant gerichte adviezen , kortom toppers!.

Peter Douma
Via Balans lukte het me  als zzp'er om een hypotheek af te sluiten.

Voor een zzp'er is het moeilijker om een hypotheek af te sluiten, dan voor iemand in loondienst. Maar Balans was van het begin af aan heel duidelijk over wat we aan moesten leveren om alles rond te krijgen. Ze hielpen ons tijdens het hele traject en waren altijd bereikbaar voor vragen. Binnen een maand was alles geregeld!

Door de professionaliteit, duidelijkheid en menselijkheid van Balans kregen we de hypotheek in een recordtempo rond. Het is zelfs gelukt om nog een beetje extra te lenen voor een nieuwe keuken. Ik weet dat Balans hiervoor heeft moeten vechten als een leeuw. Daar ben ik ze nog steeds heel erg dankbaar voor.


Robin van der Harst
Ik had vroeger geen idee wat er zou gebeuren bij werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Nu wel.

Als ondernemer ben ik de hele dag door bezig om inzichten te krijgen. Maar op een dag kwam ik erachter dat ik geen idee had voor hoe ik er zelf financieel voor stond. Zodoende kwam ik terecht bij Balans.

Ik gebruik nu de Financiële Planning van Balans. Ik heb mijn hele financiële leven in kaart. Ik kan nu precies bekijken wat er gebeurt met het inkomen van mijn gezin, mocht mijzelf iets overkomen.

Het inzicht van Balans geeft mij een hoop rust. Ik hoef me niet bezig te houden met randvoorwaarden, want ik weet dat mijn toekomst goed is geregeld.


Karel Nijman
Het geeft me rust dat ik weet dat mijn risico goed is afgedekt door Balans.

In de huidige economie is het heel belangrijk dat je jezelf goed indekt als je contracten afsluit. De eisen aan je wettelijke aansprakelijkheid worden steeds hoger en je kunt het je niet veroorloven om een blauwtje lopen bij je klanten.

Het geeft me rust dat ik weet dat mijn schades goed zijn afgedekt door Balans. En als er dan schade is, dan kijken we per geval of we gaan claimen of niet. Op die momenten merk je het verschil tussen een minder goede en een héle goede tussenpersoon.

De kracht van Balans is dat het een jong, dynamisch bedrijf is. Met een eigenaar die verder gaat dan alleen het zakelijke. Het Balans-gevoel is het totaalconcept: Simon vanuit zijn ervaring dirigerend op de achtergrond en op de voorlinie Janneke en Mariska, die al je vragen beantwoorden.

Als je bij Balans je verzekering onderbrengt, weet je zeker dat je een hele goede service krijgt tegen hele lage kosten.


Ger Drost
Nadat mijn vader arbeidsongeschikt werd, ging ik ook nadenken over mijn eigen leven. Wat moest ik als ondernemer regelen om mijn gezin zekerheid te geven? Balans hielp mij hierbij.

Mijn vader is op zijn 49e arbeidsongeschikt geworden. Dat heeft mij aan het denken gezet. Ik ben ondernemer, dus wat moet ik doen om iets van zekerheid te creëren voor mij en mijn gezin? Ik besloot om een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten en kwam terecht bij Balans.

Banken en verzekeraars geven mij altijd het gevoel dat ze hun eigen producten willen verkopen. Bij Balans is dit helemaal anders. Ik vind het prettig dat er bij Balans iemand zit die de tijd voor je neemt. Ze bespreken alles en hebben oog voor je persoonlijke situatie. Zo geven ze me het idee dat ze mijn dienstverlener zijn en niet de adviseur van een groot kantoor of een maatschappij.

Bovendien heb ik een serviceabonnement voor mijn arbeidsongeschiktheidsverzekering. Eénmaal per jaar bekijkt Balans mijn verzekering en bekijkt of het ergens anders beter of goedkoper kan. Balans inventariseert jaarlijks mijn financiële situatie en kijkt of alles nog hetzelfde is. Zo niet word ik gebeld. Een hele goede service!


Pieter Wierenga
Ik beschadigde mijn beide knieën tijdens een ski-ongeluk en werd afgekeurd. Dankzij de arbeidsongeschiktheidsverzekering via Balans kon ik toch een nieuw bedrijf opstarten.

Balans heeft tien jaar lang de verzekeringen geregeld voor mijn tegelzetbedrijf. Maar na tien jaar kreeg ik een ernstig ski-ongeluk. Mijn knieën raakten hierbij zó beschadigd dat ik volledig werd afgekeurd.

Ik had altijd al de droom om een zorgboerderij te beginnen met honden en katten. Balans heeft dat idee toen bij mijn arbeidsongeschiktheids-verzekeraar neergelegd. Die vonden dat zo'n geweldig idee dat ze me hielpen om de zorgboerderij Op Famke's Plaets te beginnen. Daar ben ik Balans nog altijd heel dankbaar voor.

De kracht van Balans is dat ze altijd contact houden. Als er iets verandert aan een verzekering, dan bellen ze gelijk op om te bespreken wat er beter kan. Ze verdiepen zich echt in wat ik nodig heb en zoeken een verzekering waar ik blij van word. Ik kan Balans daarom aan iedereen aanraden.


Jelco Woudstra
Bij Balans kennen ze de wegen die ze moeten bewandelen. Dat bespaart mij een heleboel rompslomp.

Mijn zoontje van acht heeft vorige maand een ongeluk veroorzaakt. Tijdens het buitenspelen raakte hij met zijn fiets de auto van de overbuurman. Gevolg: forse schade.

Gelukkig heb ik mijn wa-verzekeringen goed geregeld via Balans en kreeg ik gelijk de officiële formulieren via de mail. Invullen kon op de computer en was dus heel makkelijk. Binnen twee weken had Balans alles geregeld met de verzekeraar en kon de buurman zijn auto laten maken.

Ik vind het wel zo fijn dat ik een kantoor heb die al mijn particuliere verzekeringen voor mij regelt. Zij kennen de wegen die ze moeten bewandelen, wat mij een hoop rompslomp bespaart. Er zijn namelijk zó ontzettend veel verzekeringen, dat ik zelf door de bomen het bos niet meer zie en me graag laat begeleiden door iemand die er écht verstand van heeft.

Ik kan daarom Balans aan iedereen aanraden (en doe dat ook regelmatig). Je bent er geen nummer, want bij Balans zijn ze vriendelijk en heel erg open.


Wendy Scholten

Marcellino Coester

Hedser Kok

Maarten van Tuinen

Stefan Oost

Doety Klijnstra

Jelmer Quak

Guido Spek

Gonda Westra-Van der Veen

Rolf Mahne

Kevin Tadema

Jelmer Visser

rieks swarte

Remko Noordhuis

peter van der leij

Alexandra Dos Santos-Mooiman
Daniel El-aridi
Daniel El-aridi
13:03 09 Sep 20
Ik heb een hele goede ervaring gehad met Balans. Ze geven niet alleen advies maar leggen ook stap voor stap uit waarom... je bij bijvoorbeeld een andere verzekeraar beter uit bent. Ze leggen alles goed uit zodat je het ook snapt en komen niet met dure woorden die niemand begrijpt. Ze zijn verder heel persoonlijk wat een goed gevoel geeft als het gaat om financiële zaken.lees meer
Job Vlak
Job Vlak
11:52 02 Sep 20
Balans biedt uitstekend maatwerk en heeft daarvoor ook de nodige expertise in huis. Nooit geweten dat verzekerd zijn zo... ontzorgend kan werken, en je dus zelf meer ruimte hebt voor je eigen (prive) zaken. Een musthave voor iedereen die wil weten waarvoor en hoe je verzekerd wil zijn!lees meer
Ane W
Ane W
19:21 01 Sep 20
Het team van Balans is toegankelijk en betrokken dat geeft mij een gerust gevoel.
Sander Bouma
Sander Bouma
08:41 28 Aug 20
Je hoeft maar wat te vragen en het wordt geregeld. Ik voel mij zeker ontzorgd!
Marcel Burgsma
Marcel Burgsma
08:46 25 Aug 20
Balans geeft ons al jaren het vertrouwde gevoel. Al jaren worden we goed geholpen en is er ook nazorg wanneer ze iets... voor je gedaan hebben. Ze houden ons goed op de hoogte. Balans staat voor eerlijk en betrouwbaar.lees meer
Luuk
Luuk
16:13 19 Aug 20
Wij zijn al vanaf het begin bij Balans en nog steeds super tevreden . Ook andere mensen bevelen we Balans aan indien ze... hulp nodig hebben bij dergelijke dienstverlening.Bovendien zijn er er heel aardig en altijd behulpzaam , maar ken ik de familie ook goed.Een aanrader indien je op zoek bent naar een goed betrouwbaar advies, of levering diensten.lees meer
tim visser
tim visser
08:55 13 Aug 20
Een hele fijne ervaring! vooral als alles nieuw is, een eerste huis kopen met de hele financiële rompslomp en de... daarbij horende verzekeringen. Deskundig advies, meedenkend, oplossingsgericht en vooral erg professioneel! heel erg dank daarvoor!lees meer
Monique Groeneveld
Monique Groeneveld
06:54 13 Aug 20
Fijn team,persoonlijke benadering,denken mee en als je voor iets belt wordt er meteen werk van gemaakt, je verdwijnt... niet op de "grote bult"lees meer
Peter Douma
Peter Douma
19:14 16 Oct 19
Snelle en altijd keurige service, meedenkend en klant gerichte adviezen , kortom toppers!
Nick Betgem
Nick Betgem
12:07 19 Sep 19
Balans regelt al mijn financiële zaken zowel zakelijk als privé. Van hypotheek tot AOV, van pensioenvoorziening tot... inboedelverzekering. Laagdrempelig en toch zó professioneel. Zeker aan aanrader!lees meer
Gerard Weda
Gerard Weda
17:25 17 Sep 19
Onlangs een hypotheek afgesloten via Balans. Onze adviseur was zeer deskundig en gaf een duidelijke uitleg over de... mogelijkheden. Wij zijn erg tevreden en kunnen deze dienstverlening van Balans van harte aanbevelen.lees meer
123Wonen Friesland
123Wonen Friesland
18:09 16 Sep 19
Top bedrijf! Alles keurig en duidelijk geregeld, zakelijk en privé op 1 adres. Simon en zijn team zijn erg behulpzaam... en zoeken altijd de juiste oplossing uit welke het beste bij je past.lees meer
Marleen van Wieren
Marleen van Wieren
15:08 16 Sep 19
Ik kreeg persoonlijk advies bij het afsluiten van mijn uitvaartverzekering. Er werd echt gekeken naar mijn situatie en... wat ík belangrijk vind. Geen blabla, maar gewoon eerlijk, laagdrempelig en goed! Dat is voor mij Balans. 🙂lees meer
Volgende beoordelingen