Balans dienstverlening
Klanten geven ons: 4.5/5 gebaseerd op 6 beoordelingen
Via Balans lukte het me  als zzp'er om een hypotheek af te sluiten.

Voor een zzp'er is het moeilijker om een hypotheek af te sluiten, dan voor iemand in loondienst. Maar Balans was van het begin af aan heel duidelijk over wat we aan moesten leveren om alles rond te krijgen. Ze hielpen ons tijdens het hele traject en waren altijd bereikbaar voor vragen. Binnen een maand was alles geregeld!

Door de professionaliteit, duidelijkheid en menselijkheid van Balans kregen we de hypotheek in een recordtempo rond. Het is zelfs gelukt om nog een beetje extra te lenen voor een nieuwe keuken. Ik weet dat Balans hiervoor heeft moeten vechten als een leeuw. Daar ben ik ze nog steeds heel erg dankbaar voor.


Robin van der Harst
Ik had vroeger geen idee wat er zou gebeuren bij werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Nu wel.

Als ondernemer ben ik de hele dag door bezig om inzichten te krijgen. Maar op een dag kwam ik erachter dat ik geen idee had voor hoe ik er zelf financieel voor stond. Zodoende kwam ik terecht bij Balans.

Ik gebruik nu de Financiële Planning van Balans. Ik heb mijn hele financiële leven in kaart. Ik kan nu precies bekijken wat er gebeurt met het inkomen van mijn gezin, mocht mijzelf iets overkomen.

Het inzicht van Balans geeft mij een hoop rust. Ik hoef me niet bezig te houden met randvoorwaarden, want ik weet dat mijn toekomst goed is geregeld.


Karel Nijman
Het geeft me rust dat ik weet dat mijn risico goed is afgedekt door Balans.

In de huidige economie is het heel belangrijk dat je jezelf goed indekt als je contracten afsluit. De eisen aan je wettelijke aansprakelijkheid worden steeds hoger en je kunt het je niet veroorloven om een blauwtje lopen bij je klanten.

Het geeft me rust dat ik weet dat mijn schades goed zijn afgedekt door Balans. En als er dan schade is, dan kijken we per geval of we gaan claimen of niet. Op die momenten merk je het verschil tussen een minder goede en een héle goede tussenpersoon.

De kracht van Balans is dat het een jong, dynamisch bedrijf is. Met een eigenaar die verder gaat dan alleen het zakelijke. Het Balans-gevoel is het totaalconcept: Simon vanuit zijn ervaring dirigerend op de achtergrond en op de voorlinie Janneke en Mariska, die al je vragen beantwoorden.

Als je bij Balans je verzekering onderbrengt, weet je zeker dat je een hele goede service krijgt tegen hele lage kosten.


Ger Drost
Nadat mijn vader arbeidsongeschikt werd, ging ik ook nadenken over mijn eigen leven. Wat moest ik als ondernemer regelen om mijn gezin zekerheid te geven? Balans hielp mij hierbij.

Mijn vader is op zijn 49e arbeidsongeschikt geworden. Dat heeft mij aan het denken gezet. Ik ben ondernemer, dus wat moet ik doen om iets van zekerheid te creëren voor mij en mijn gezin? Ik besloot om een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten en kwam terecht bij Balans.

Banken en verzekeraars geven mij altijd het gevoel dat ze hun eigen producten willen verkopen. Bij Balans is dit helemaal anders. Ik vind het prettig dat er bij Balans iemand zit die de tijd voor je neemt. Ze bespreken alles en hebben oog voor je persoonlijke situatie. Zo geven ze me het idee dat ze mijn dienstverlener zijn en niet de adviseur van een groot kantoor of een maatschappij.

Bovendien heb ik een serviceabonnement voor mijn arbeidsongeschiktheidsverzekering. Eénmaal per jaar bekijkt Balans mijn verzekering en bekijkt of het ergens anders beter of goedkoper kan. Balans inventariseert jaarlijks mijn financiële situatie en kijkt of alles nog hetzelfde is. Zo niet word ik gebeld. Een hele goede service!


Pieter Wierenga
Ik beschadigde mijn beide knieën tijdens een ski-ongeluk en werd afgekeurd. Dankzij de arbeidsongeschiktheidsverzekering via Balans kon ik toch een nieuw bedrijf opstarten.

Balans heeft tien jaar lang de verzekeringen geregeld voor mijn tegelzetbedrijf. Maar na tien jaar kreeg ik een ernstig ski-ongeluk. Mijn knieën raakten hierbij zó beschadigd dat ik volledig werd afgekeurd.

Ik had altijd al de droom om een zorgboerderij te beginnen met honden en katten. Balans heeft dat idee toen bij mijn arbeidsongeschiktheids-verzekeraar neergelegd. Die vonden dat zo'n geweldig idee dat ze me hielpen om de zorgboerderij Op Famke's Plaets te beginnen. Daar ben ik Balans nog altijd heel dankbaar voor.

De kracht van Balans is dat ze altijd contact houden. Als er iets verandert aan een verzekering, dan bellen ze gelijk op om te bespreken wat er beter kan. Ze verdiepen zich echt in wat ik nodig heb en zoeken een verzekering waar ik blij van word. Ik kan Balans daarom aan iedereen aanraden.


Jelco Woudstra
Bij Balans kennen ze de wegen die ze moeten bewandelen. Dat bespaart mij een heleboel rompslomp.

Mijn zoontje van acht heeft vorige maand een ongeluk veroorzaakt. Tijdens het buitenspelen raakte hij met zijn fiets de auto van de overbuurman. Gevolg: forse schade.

Gelukkig heb ik mijn wa-verzekeringen goed geregeld via Balans en kreeg ik gelijk de officiële formulieren via de mail. Invullen kon op de computer en was dus heel makkelijk. Binnen twee weken had Balans alles geregeld met de verzekeraar en kon de buurman zijn auto laten maken.

Ik vind het wel zo fijn dat ik een kantoor heb die al mijn particuliere verzekeringen voor mij regelt. Zij kennen de wegen die ze moeten bewandelen, wat mij een hoop rompslomp bespaart. Er zijn namelijk zó ontzettend veel verzekeringen, dat ik zelf door de bomen het bos niet meer zie en me graag laat begeleiden door iemand die er écht verstand van heeft.

Ik kan daarom Balans aan iedereen aanraden (en doe dat ook regelmatig). Je bent er geen nummer, want bij Balans zijn ze vriendelijk en heel erg open.


Wendy Scholten