De eerste 3 maanden gratis Balans Inzicht met Judith van HUIZEDOP

Weet jij hoe je er financieel voor staat en hoe jouw financiële toekomst er uit ziet? Met Balans Inzicht brengen we jouw financiële leven in kaart en bekijken we wat er zou gebeuren in gewenste maar ook in ongewenste situaties.

Welke acties zou je moeten nemen om eerder te stoppen met werken? Of wat zou er gebeuren als je volgend jaar ineens arbeidsongeschikt wordt of geen baan meer hebt? Allemaal belangrijke vragen waar lang niet iedereen direct een antwoord op heeft.

Met Balans Inzicht heb jij grip op je financiën. Maak nu gebruik van onze tijdelijke actie met Judith van HUIZEDOP en krijg de eerste 3 maanden Balans Inzicht gratis!

judith huizedop

  Gebruik actiecode HUIZEDOP voor 3 Maanden gratis Balans Inzicht

  Velden met een * zijn verplicht. We nemen z.s.m. contact met je op.

  judith huizedop balans

  Judith van HUIZEDOP over Balans Inzicht

  Wanneer zouden we willen stoppen met werken? Wat moeten we apart zetten voor een eventuele studie van de kinderen? Is onze pensioenopbouw voldoende? Zoveel vragen waar we zelf het antwoord niet op weten, maar die we wel graag afgedekt willen hebben.

  Tot nu toe hebben we hier nooit serieus werk van gemaakt. Enerzijds omdat er geen druk op staat en de toekomst ver weg lijkt, maar ook omdat ik niet zou weten wie mij op al die vragen antwoord kan geven. Het meest ideale is immers om al die vraagstukken bij 1 persoon neer te kunnen leggen. Dat is de reden waarom wij in gesprek gaan met Balans Leeuwarden.

  Hoe fijn is het als we straks kunnen concluderen dat onze toekomstplannen haalbaar zijn. Of dat we bepaalde zaken veel slimmer kunnen inrichten? Wij zijn heel erg benieuwd! Via m’n blog www.huizedop.nl hou ik jullie op de hoogte van onze Balans Inzicht. Groet, Judith

  Balans Inzicht is jouw financiële planning

  Op ons kantoor verwerken we al jouw gegevens in ons systeem. Je ziet grafieken die laten zien hoe je ervoor staat en hoeveel geld je overhoudt: nu, op de middellange termijn én in de toekomst.

  Daarna geven we jou de muis en daarmee de controle over je financiële leven. Je kan simuleren wat er in welke situatie gebeurt en wat je moet doen om financieel gezond te blijven. Of je accountant bent of een schilder, dat maakt niet uit: iedereen kan zijn leven in grafieken zetten.

  De inloggegevens krijg je van ons mee naar huis, zodat je op elk gewenst moment kunt bekijken hoe je financiële planning verloopt.

  Balans Inzicht zorgt voor:

  • Controle: Jij kan stoppen met werken wanneer jíj dat wilt
  • Flexibiliteit: Continu onderhoud van je hypotheek. Als er over vijf of tien jaar een lagere rente of een beter product mogelijk is, dan bellen we je
  • Aanpassingen: Wijzigen er wetten, waardoor je maandlasten kunnen stijgen of dalen? Je hoort het als eerste van ons
  • Rust: Klanten met het Balans Inzicht abonnement zijn met financiële vragen welkom op ons kantoor. Zonder bijkomende kosten.
  • Korting: Door meerdere verzekeringen bij dezelfde verzekeraar af te sluiten, regelen we een mooie korting voor je. Soms tot wel 50 procent.

  Checklist financiële planning via Balans Inzicht

  Wij vinden het belangrijk om jouw planning slim aan te pakken, want er zijn evenveel risico’s als kansen.

  Weet je bijvoorbeeld of jij de volgende zaken al hebt geregeld?

  • Heb je nog wel voldoende inkomen bij arbeidsongeschiktheid?
  • Kunnen je kinderen later studeren?
  • Kunnen de nabestaanden rondkomen als de kostwinner plotseling overlijdt?
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden: krijg je wel waar je recht op hebt?
  • Ga je trouwen op huwelijkse voorwaarden? Samenwonen met een samenlevingscontract?

  Allemaal zijn ze van invloed op later. En later komt sneller dan je denkt!

  Je verzekert je rust

  Als Balans Inzicht abonnee staat onze financieel adviseur altijd voor je klaar om je te adviseren. Onze adviseur is niet gebonden aan één bank of verzekeraar. Daarom kan hij kijken, vergelijken en zien waar je de laagste premie betaalt. En als het volgend jaar bij een andere verzekeraar nog voordeliger kan? Dan belt hij je op.

  Met Balans Inzicht verzeker jij je rust, want je bent vipklant bij Balans. Dat betekent advies wanneer het jou uitkomt. Heb je onze hulp nodig bij een te maken keuze of een plotselinge gebeurtenis? Je bent altijd welkom op ons kantoor, zonder extra kosten.

  Zet de eerste stap en plan een afspraak om te praten over nu en over de toekomst.

  Ik had vroeger geen idee wat er zou gebeuren bij werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Nu wel.
  Karel Nijman