Wonen zoals jij dat wil met een hypotheek via Balans

Een hypotheek berekenen is meer dan een paar getallen in de computer zetten. Voor onze hypotheekadviseur is het een zoektocht naar dat wat het beste bij jou past. De zoektocht naar de juiste lening en laagste hypotheekrente, die begint met een kop koffie bij ons op kantoor. Of, als dat beter uitkomt, via de webcam.

Paul, adviseur hypotheken
Gonda, adviseur hypotheken

Wij kijken verder dan de rest

Het beste advies, voor een zorgeloze toekomst.

  • Voor iedereen: Wij kennen de mogelijkheden voor ondernemers, uitzendkrachten en flexwerkers om toch een hypotheek af te sluiten
  • Kansen creëren: Wij zoeken naar het maximale leenbedrag dat past bij je inkomen en situatie. Met onze jarenlange ervaring vinden wij vaak een hoger leenbedrag dan een online offertetool dat doet
  • Gezond verstand: Wij kijken ook of je na je rentevaste periode nog je hypotheek kan betalen. En of je je hypotheek ook kan betalen als je arbeidsongeschikt wordt
  • Volledige begeleiding: een hypotheekadvies houdt voor ons niet op bij de sleuteloverdracht.

Hypotheek berekenen en plannen

Een huis koop je niet elke dag, dus dat begint met de budgettering. Wat betaal je nu per maand en past een nieuwe hypotheek bij je uitgaven? Kun je met een nieuwe hypotheek nog wel op vakantie, of vind je dat helemaal niet belangrijk?

Wij kijken naar jouw totaalplaatje, bekijken het gevolg van de verschillende keuzes die je kunt maken en helpen je zo om je perfecte toekomst te plannen. Ook als het leven anders loopt dan verwacht. In heldere grafieken laten wij u zien wat er met de inkomsten van jou en je gezin gebeurt bij pensioen, werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden.

Onze hypotheekadviseur zoekt de laagste hypotheekrente

Een onafhankelijk hypotheekadviseur is een specialist op het gebied van financiële producten. Hij kent de wet- en regelgeving als geen ander en is daardoor in staat om een verantwoord advies te geven. Nu én in de toekomst.

Hij zorgt ervoor dat je de beste hypotheek krijgt. Dus én gunstigste voorwaarden én de laagste hypotheekrente. Hij inventariseert jouw wensen, gaat je hypotheek berekenen en begeleidt de totstandkoming van de hypotheek van A tot Z.

Dáárom Balans

De voordelen van een goed hypotheekadvies op een rij.

  • Snel: Binnen een week weet je waar je aan toe bent
  • Webcam: Een persoonlijk adviesgesprek kan op ons kantoor in Leeuwarden, maar ook via de webcam. Wij overleggen wanneer het jou uitkomt

Wil je ook weten waar je aan toe bent? Hoeveel je kunt lenen en hoe laag je hypotheekrente wordt? Doe de online check en maak vandaag nog een afspraak om te horen wat mogelijk én wat slim is.

Het voordeel van onafhankelijk hypotheekadvies

Een nieuw huis betekent een nieuwe fase in je leven. Dan geeft het een goed gevoel als je die fase ingaat met een goede hypotheekplanning en een hypotheekadviseur die met je meedenkt. Wij gaan verder dan hypotheekverstrekkers. Veel verder. Waarom? Omdat wij onafhankelijk advies bieden. Wij zijn niet gebonden aan een bepaalde bank, maar kunnen het hele aanbod vergelijken om zo de juiste hypotheek te vinden.

Via Balans lukte het me  als zzp'er om een hypotheek af te sluiten.
Robin van der Harst