#corona update: Wij staan gewoon voor je klaar!

Ons kantoor is bereikbaar; wij staan gewoon voor je klaar

Vanzelfsprekend houden wij de recente ontwikkelingen rondom de uitbraak van het coronavirus nauwlettend in de gaten. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staan altijd voorop. We volgen de richtlijnen van het RIVM om verspreiding van het virus te voorkomen. Omdat het aantal besmettingen toeneemt, houden wij de personele bezetting op ons kantoor minimaal en proberen zoveel mogelijk vanuit huis te werken.

Bestaande afspraken en nieuwe afspraken

Een afspraak bij ons op kantoor is nog steeds mogelijk, uiteraard kunnen wij de anderhalve meter waarborgen, hebben speciale desinfectie zeep en gel staan voor onze medewerkers en klanten. Wij zijn er volledig op ingericht om besmettingsgevaar waar mogelijk te voorkomen. Tevens zijn wij helemaal online ingericht om digitaal gesprekken te voeren en onze klanten mee te laten kijken naar de benodigde schermen of dit nu voor een financiële planning is of voor een hypotheek, het kan gewoon bij Balans.
Ook per mail of telefoon staan wij klaar via 058-2130200 of [email protected].

Vragen over annuleringen en bedrijfsstilstand

Heb je bijvoorbeeld vragen over je reisverzekering, nu je je reis moet annuleren? Of wil je weten of je verzekerd bent als je bedrijf tot stilstand komt? Dat begrijpen we helemaal. Neem gerust contact met ons op via telefoon of mail, we helpen je graag verder.

Hopelijk tot snel!