#corona update: Wij staan gewoon voor je klaar!

Ons kantoor is bereikbaar; wij staan gewoon voor je klaar

Vanzelfsprekend houden wij de recente ontwikkelingen rondom de uitbraak van het coronavirus nauwlettend in de gaten. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staan altijd voorop. We volgen de richtlijnen van het RIVM om verspreiding van het virus te voorkomen. Omdat het aantal besmettingen toeneemt, houden wij de personele bezetting op ons kantoor minimaal en proberen zoveel mogelijk vanuit huis te werken.

Bestaande afspraken en nieuwe afspraken

Afspraken met onze klanten worden omgezet in telefonische of skype gesprekken en kunnen zo gewoon doorgaan. Natuurlijk ben je van harte welkom bij ons kantoor, maar om de verspreiding van het virus te beperken is het beter contact met ons te zoeken via 058-2130200 of via info@balans-leeuwarden.nl. Ook per telefoon of mail, staan wij uiteraard gewoon voor je klaar zoals je van ons gewend bent.

Vragen over annuleringen en bedrijfsstilstand

Heb je bijvoorbeeld vragen over je reisverzekering, nu je je reis moet annuleren? Of wil je weten of je verzekerd bent als je bedrijf tot stilstand komt? Dat begrijpen we helemaal. Neem gerust contact met ons op via telefoon of mail, we helpen je graag verder.

Hopelijk tot snel!