Balans Inzicht

Balans Inzicht is een uitgebreid financieel welzijnsprogramma, met als doel het beter beheren van financiën om financieel gezonder te worden dan ooit tevoren. Daarnaast biedt Balans Inzicht zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden waardoor het zeer aantrekkelijk is voor werkgevers waarbij de werknemer bijvoorbeeld geen pensioen opbouwt. Sparen, pensioen, hypotheek? Dankzij Balans Inzicht heb jij dit binnenkort allemaal op de rit!

Simon, financieel adviseur
Paul, financieel adviseur
Gonda, financieel adviseur

Voor Werkgevers

Balans Inzicht zorgt ervoor dat je medewerkers financieel fitter zijn dan ooit tevoren en dat merk je op de werkvloer! Het financieel advies wat voort komt uit Balans Inzicht biedt je medewerkers uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waardoor we jou voorzien in je zorgplicht. Zo krijgen jij en je medewerkers weer rust in de tent!

Voor Werknemers

Balans Inzicht ontzorgt en biedt perspectief en inzicht in je financiële situatie. Dit is ontzettend handig en geeft rust, voor nu én later. Eerder met pensioen? Dankzij Balans Inzicht, en door op basis daarvan de juiste beslissingen te maken, wordt dit realiteit!