Wat kan Balans Inzicht jou, als werkgever, bieden?

Balans Inzicht is een uitgebreid financieel welzijnsprogramma voor jouw werknemers, met als doel het beter beheren van de financiën, zodat jouw werknemers financieel fitter worden dan ooit tevoren en dát merk je op de werkvloer. Daarnaast biedt Balans Inzicht jouw werknemer zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waardoor we je voorzien in jouw zorgplicht. Balans Inzicht ontzorgt, biedt perspectief en inzicht in de financiële situaties van jouw werknemers. Zo krijgen jij en je medewerkers weer rust in de tent.

Simon, financieel adviseur

Balans Inzicht ontzorgt jou, maar ook jouw werknemers.

Wij begrijpen je positie. Als werkgever zit je met je neus op belangrijke levensgebeurtenissen van jouw werknemers. Van een scheiding, tot het kopen van een huis of iemand die parttime gaat werken vanwege gezinsuitbreiding. Hierbij betrokken zijn, is niets anders dan goed werkgeverschap.

Maar werknemers die rondlopen met financiële problemen vormen ook een financiële zorg voor u. Naast dat ze meer stress ervaren en minder productief zijn, voelen ze zich ook minder betrokken bij hun werk. Balans Inzicht geeft jouw werknemers volledig inzicht in hun financiële toekomst.

De financiële planning (Balans Inzicht) van Balans zorgt voor:

  • Toekomst: Jouw werknemer kan zelf haar/zijn eigen pensioenopbouw vormgeven
  • Flexibiliteit: Continu onderhoud van de hypotheek. Als er over vijf of tien jaar een lagere rente of een beter product mogelijk is, dan zoeken we contact met je werknemer
  • Aanpassingen: Wijzigen er wetten, waardoor de maandlasten kunnen stijgen of dalen? Je werknemer hoort het als eerste van ons
  • Rust: Klanten met het Balans Inzicht abonnement zijn met financiële vragen welkom op ons kantoor. Zonder bijkomende kosten.
  • Korting: Door meerdere verzekeringen bij dezelfde verzekeraar af te sluiten, regelen we een mooie korting voor je werknemer. Soms tot wel 50 procent.

Gelijk goed geregeld!

Balans Inzicht neemt HR taken van je over en biedt overzicht. Alle informatie, van overheid, werkgever, pensioenfonds zoals ABP, verzekeraar en de vaste lasten in één overzicht! Bij pensioneren, overlijden, werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid… Al deze situaties worden geschetst. Daarnaast worden zowel het inkomen (bruto en netto) als de lasten helder en duidelijk in beeld gebracht.

Jouw werknemer krijgt dankzij Balans Inzicht een getailleerde schets van zijn/haar financiële toekomst. Hierdoor wordt precies duidelijk waar nog stappen op ondernomen moeten worden. Het is dé tool bij het ontwikkelen van je HRM, arbeidsvoorwaarden en binding met je personeel.

Je verzekert je rust

Als Balans Inzicht abonnee staat onze financieel adviseur altijd voor je klaar om je te adviseren. Onze adviseur is niet gebonden aan één bank of verzekeraar. Daarom kan hij kijken, vergelijken en zien waar je de laagste premie betaalt. En als het volgend jaar bij een andere verzekeraar nog voordeliger kan? Dan belt hij je op.

Met Balans Inzicht verzeker jij je rust, want je bent vipklant bij Balans. Dat betekent advies wanneer het jou uitkomt. Heb je onze hulp nodig bij een te maken keuze of een plotselinge gebeurtenis? Je bent altijd welkom op ons kantoor, zonder extra kosten.

Zet de eerste stap en plan een afspraak om te praten over nu en over de toekomst.

Met Balans Inzicht hebben wij rust in de tent gekregen, zijn onze werknemers nóg productiever en binden we ze aan ons bedrijf.
Jan en Kor van der Meulen - Prodist