Robert over Balans Inzicht

Robert werkt als accountmanager bij Laboclean en is dankzij Balans Inzicht ontzorgd. “Met Balans Inzicht werd onze financiële situatie in kaart gebracht en zo werd inzichtelijk dat we onze hypotheek konden afsluiten. Super belangrijk! Met Balans Inzicht weten mijn vrouw en ik wat we te besteden hebben en kunnen we naar de toekomst kijken.” 3D-bril bij de hand? Check dan snel deze video in 360º!

Martijn over Balans Inzicht

Eigenaar Martijn van der Harst van Energie inspectie Friesland denkt op het gebied van pensioenen vooruit. “Pensioen is voor een ondernemer best lastig. Het is kostbaar, het is traditioneel en wat ik belangrijk vind is dat mijn mensen ook vooral zelf grip hebben op hun financieel situatie. Balans Inzicht biedt het mij en mijn medewerkers allemaal!” 3D-bril bij de hand? Check dan snel deze video in 360º!

Paul over Balans Inzicht

Balans Inzicht is een uitgebreid financieel welzijnsprogramma voor jouw werknemers, met als doel het beter beheren van de financiën, zodat jouw werknemers financieel fitter worden dan ooit tevoren en dát merk je op de werkvloer.

Paul, werkzaam bij Balans Leeuwarden, vertelt je er veel meer over!

Arno over Balans Inzicht

Met beide een baan én opgroeiende kinderen hebben Arno en zijn vrouw lang niet altijd tijd om goed voor hun financiële situatie te gaan zitten. Gelukkig maakt Energie Inspectie Friesland gebruik van Balans Inzicht en daar profiteert Arno van. “Met 1 druk op de knop heb ik inzicht. Als ik een dagje minder zou willen werken, kan ik dat invoeren en dan zie ik meteen wat voor consequenties dat heeft.” 3D-bril bij de hand? Check dan snel deze video in 360º!

Sybe over Balans Inzicht

Eigenaar Sybe Bakker heeft het goed geregeld. Hij kan én wil voor zijn bedrijf Laboclean niet meer zonder Balans Inzicht. “We zijn met een team van 7 personen en daar voel ik mij verantwoordelijk voor.” 3D-bril bij de hand? Check dan snel deze video in 360º!

Chat openen
1
Advies nodig?
Heb je een vraag? WhatsApp direct met Simon, we helpen je graag verder.